След подареното сако: Борисов подписва тениски с лика си и с надпис "Аз вярвам само на този човек" Снимка: © Facebook.com/Boyko Borissov

Няколко дни след като подари сакото си на „работник“, оказал се впоследствие общински съветник от ГЕРБ, премиерът Бойко Борисов раздаде тениски със своя лик на жители на село в обл. Пазарджик.

Министър-председателят отново се качи на джипа, за да инспектира пътищата в страната, и се включи на живо във Facebook. Освен това качи снимки от с. Кръстава, на които се вижда как подписва с черен маркер бяла тениска с надпис „Аз вярвам само на този човек“ и своето лице. Дрехата е в ръцете на един от жителите, дошли да поздравят премиера.

Във видео, качено по-късно на страницата на Борисов, се видя как той дава автографи и на хора от с. Магерово, след което позира с тях за снимки.

По-малко от месец преди парламентарните избори, премиерът огледа 14-километровата отсечка от пътя Велинград – Сърница до село Абланица и разклонението до с. Магрево. Той обеща, че изграждането на пътя с 10 млн. лв. държавни средства ще бъде довършен въпреки „възраженията на опозицията“, отбелязват от правителствения пресцентър. „Комунистите ходиха да ни топят защо ви правим пътище, не можело тук да живеят хора“, казва министър-председателят.

Той не пропусна да се похвали, че строи „в целите Родопи“ и „това е необратим процес“.

Борисов се включи и от с. Драгиново, където изрази мнение, че ГЕРБ предлагали само „реално постижими цели“ и успели да ги изпълнят.

"До 2025 г. средната учителска заплата ще стане 2500 лв., а на университетските преподаватели - 2800 лв. Образованието беше наш приоритет през последните 4 години, ще остане така и занапред. Предвиждаме разходите за сектора да стигнат 5% от БВП и да има пълна дигитализация на учебния процес. Единствено ако имаме мотивирани преподаватели, ще има добро образование, а оттам добре обучени кадри и силна икономика", каза той и добави: „Хората ни вярват“.


Кой е "работникът", който хареса костюма на Борисов


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Протест срещу връщането на хартиените бюлетини блокира движението пред парламента

 Демонстрантите блокираха движението пред сградата на Народното събрание, а цялото пространство е изпълнено с хора

19:55 - 01.12.2022

Доц. Осиковски: Facebook не е публичен площад. Може да усилва и заглушава гласове, но бутоните са в ръцете на модераторите

Според доц. Мартин Осиковски дебатът за модерирането на българския Facebook се води грубо

18:30 - 01.12.2022

"Шак" по HBO Max - неразказваната история на най-големия шоумен в NBA

Реалистичен разказ, в който О`Нийл е оставен да бъде себе си

15:17 - 01.12.2022

Kaufland ще развива магазините си като мултифункционални търговски центрове

Компанията продължава да модернизира магазините си в улеснение на своите клиенти

15:03 - 01.12.2022

ПП и ДБ отново свикват протест срещу връщането на хартиената бюлетина

Това ще е третият протест срещу хартиената бюлетина в рамките на две седмици

14:56 - 01.12.2022

Актьори от Народния театър подкрепят с подписка началника си

Част от трупата се подписа "за" директора Васил Василев. Валери Йорданов му иска оставката, обръсна косата си и брани Морфов

14:47 - 01.12.2022