След подареното сако: Борисов подписва тениски с лика си и с надпис "Аз вярвам само на този човек" Снимка: © Facebook.com/Boyko Borissov

Няколко дни след като подари сакото си на „работник“, оказал се впоследствие общински съветник от ГЕРБ, премиерът Бойко Борисов раздаде тениски със своя лик на жители на село в обл. Пазарджик.

Министър-председателят отново се качи на джипа, за да инспектира пътищата в страната, и се включи на живо във Facebook. Освен това качи снимки от с. Кръстава, на които се вижда как подписва с черен маркер бяла тениска с надпис „Аз вярвам само на този човек“ и своето лице. Дрехата е в ръцете на един от жителите, дошли да поздравят премиера.

Във видео, качено по-късно на страницата на Борисов, се видя как той дава автографи и на хора от с. Магерово, след което позира с тях за снимки.

По-малко от месец преди парламентарните избори, премиерът огледа 14-километровата отсечка от пътя Велинград – Сърница до село Абланица и разклонението до с. Магрево. Той обеща, че изграждането на пътя с 10 млн. лв. държавни средства ще бъде довършен въпреки „възраженията на опозицията“, отбелязват от правителствения пресцентър. „Комунистите ходиха да ни топят защо ви правим пътище, не можело тук да живеят хора“, казва министър-председателят.

Той не пропусна да се похвали, че строи „в целите Родопи“ и „това е необратим процес“.

Борисов се включи и от с. Драгиново, където изрази мнение, че ГЕРБ предлагали само „реално постижими цели“ и успели да ги изпълнят.

"До 2025 г. средната учителска заплата ще стане 2500 лв., а на университетските преподаватели - 2800 лв. Образованието беше наш приоритет през последните 4 години, ще остане така и занапред. Предвиждаме разходите за сектора да стигнат 5% от БВП и да има пълна дигитализация на учебния процес. Единствено ако имаме мотивирани преподаватели, ще има добро образование, а оттам добре обучени кадри и силна икономика", каза той и добави: „Хората ни вярват“.


Кой е "работникът", който хареса костюма на Борисов


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024