Няма какво да си кривим душата. В живота има много хубави неща. Следобедно кафе в Позитано (по-доброто Позитано, италианското), небрежно успиване в неделя сутрин, маратон с нов, величаво интересен сериал… има. Но за да не си кривим душата и в другата посока, трябва да признаем, че се намират и доста досадни неща.

В топ 3 на досадите, които ни карат да въртим очи от отчаяние и да мечтаем зъл дракон да ни отнесе в далечни земи, можем да включим попълването на данъчна декларация, чакането на опашка за антигенен тест и… простирането.

Представете си следната картина… студ. От небето се сипе сняг, а по земята – киша. Искате да полегнете на дивана, да изпиете едно мокачино и да заровите носа си в някой криминален роман, но в този момент пералнята изписква, че е готова с поредната доза пране. И е време за… простиране.

Добре е, че вече има съвременни технологични решения на утвърдени брандове, които трансформират домакинската работа от досадно задължение в лежерно занимание, което не нарушава безкрайно романтиката на хладните вечери.

Slim пералните машини на LG са красиво допълнение в домашния интериор, предлагат се в богата цветова гама, имат изчистен дизайн и лесни за работа панели. Вече не е нужно да си записвате в тефтер как се перат одеялата, как бельото и как спортните дрехи. Slim серията на LG има ясни инструкции, които може да обясните дори на детето си, ако искате да го включите в домакинската дейност (а ако е над 3 години, е време!).

Тези перални със сушилни са подчертано щадящи: осигуряват с 18% повече защита на материите чрез вградения в тях изкуствен интелект и снижават до нула вероятността да измъкнете любимата си блуза в размер XS, ако е влязла в пералнята с размер M. Slim пералните откриват теглото на дрехите, усещат тяхната мекота и на базата на заложеното количество данни, избират най-добрата програма за съответното пране.

Нека се върнем за малко на онова мокачино и криминалния роман (пробвайте с „Кестеновия човек“ на Сьорен Свайструп, в момента върви и екранизацията по Netflix). LG Slim комбо моделите (пералня и сушилня) имат TurboWash™ технология, която изпира дрехите за 59 минути и ви дава така бленуваното време „за себе си“. Общото времетраене на цикъла за пране и сушене е 180 минути и познайте какво значи това: никакво простиране.

3D мулти дюзите на пералнята разпръскват в четири посоки, с което гарантират, че изпиращият препарат ще достигне до всяка част от прането. Така пералните машини пестят до 39% повече енергия, което ги прави част от глобалната зелена технология, целяща, докато се грижим за вещите си, да отдаваме необходимото и на природата.

Освен това технологията LG ThinQ ви дава възможност да управлявате пералнята с няколко скролвания на смартфона си: да зададете цикъл на изпиране, да пуснете пералнята и да изтегляте различни екстра програми. Достатъчно е да си свалите мобилното приложение на LG, което позволява да оперирате с модерната си пералня независимо дали си доспивате у дома, готвите презентация в офиса или се катерите към Черни връх.

И като казахме „доспивате си“, съществуват едни хора, които никога не си доспиват и това са родителите на бебета и малки деца. Slim серията на LG е прекрасен помощник за тези уморени хора: тя предлага по-нежна грижа за дрехите и отстранява алергените, които карат децата да се чешат, а родителите – да купуват скъпа козметика за атопичен дерматит.

Комбинираните модели перални със сушилни го постигат със своята LG TurboWash™ технология - тя е налична при моделитe F2DV5S7N0E, F2DV5S8S2E, F2DV5S7S1E и F2DV5S7S0E. Унищожават цели 99,9% от алергените, които потенциално могат да отключат алергии или дихателни проблеми.

Та в живота има много хубави и редица досадни неща. С новата серия перални със сушилни на LG прането минава от втората категория в първата. Можем само да си пожелаем този транзит да се случва по-често.

И да забием нос в книгата, докато красивата ни пералня тихо превръща мръсните ни дрехи в чисти, добре ухаещи материи, които можем с удоволствие да облечем на следващия ден.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Кирил Петков: Компроматите срещу Борисов и тези срещу Коцев идват от едно и също място

Снимките с пачките на Борисов от преди години са извадени от същите служби, които той не иска да реформира днес, коментира Петков

17:54 - 14.04.2024
Важно днес

Александър Йоловски се оказа съветник на настоящия ресорен министър

Разкритието направи самият Йоловски в телевизионно интервю за БНТ.

14:38 - 14.04.2024
Важно днес

САЩ и Великобритания ограничават търговията с руски метали

Смята се, че този ход може да навреди на Русия икономически, тъй като тя е ключов износител на метали.

11:22 - 14.04.2024
Важно днес

Критично остава състоянието на простреляното в главата дете

Простреляното в главата дете е настанено в реанимацията на болница "Пирогов" за интензивно лечение и активно наблюдение.

09:38 - 14.04.2024
Важно днес

Иран изстреля 300 дрона и ракети по Израел, 99% от тях са свалени (Обновена)

Иран започна военна операция срещу Израел

23:58 - 13.04.2024