Sport Time: Спортисти, диджеи и танцьори отвориха новия магазин на Nike в Paradise

Третата ракета в българския мъжки тенис Алекс Лазаров и лекоатлетката Карин Околие са само част от посланиците на Nike у нас, които присъстваха на откриването на новия магазин на компанията в Paradise Center в София. Там бяха още Ванко от Pump and run, влогърът и фитнес мотиватор Цвети, както и йога вдъхновителката Виолета Димитрова. Те участват в кампанията "Back to Sport", която новият официален дистрибутор на Nike за България - Sport time, стартира с отварянето на три нови магазина в страната.

По-рано този месец врати отвориха магазините в Mall Plovdiv в Пловдив и Serdika Center в столицата, а на 22 октомври - и в Paradise Center.

Последният обект е разположен на 345 кв.м. и предлага разнообразие от премиум продукти и най-новите колекции на Nike в различни категории - продукти за тичане, тренировка и баскетбол, спортно облекло за мъже, жени и деца.

"Откриването на магазините се очакваше с нетърпение от всички почитатели на спорта. Ето защо Sport time се погрижи за всеки един посетител през деня чрез специални дейности, сред които програма на DJ Мартен Роберто и изненадваща флашмоб акция на известни танцьори", съобщиха от компанията.

Основната мисия на Sport Time е да популяризира спорта и да допринесе за създаването на здравословни навици, предлагайки висококачествени продукти и услуги на милиони клиенти на Балканския полуостров. Мотивацията и желанието за спорт са ключови за поддържането на здрав дух и тонус, а подходящото облекло допринася за цялостното спортно изживяване.

„С откриването на новите магазини на Nike в България ние правим важна крачка напред не само в развиването на глобалния бранд, но и в мотивирането на хората да бъдат все по-активни и здрави. Последните месеци ни поставиха пред множество предизвикателства, но ние знаем, че спортът и енергията, която дава, ще успеят да ни помогнат да ги преодолеем“, сподели Калин Цветков - ритейл мениджър на Sport Time за България.

Обновяването на магазините Nike в България е вдъхновено от идеята за изкуство, спорт и мотивация. Брандът цели да достигне не само до спортистите, но и до всеки обикновен потребител, който следи модните тенденции, дизайна, иновациите и спортните достижения.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Експлозия избухна в най-голямата рафинерия в Румъния

В района на рафинерията се издигат гъсти облаци черен дим

11:37 - 29.03.2024
Важно днес

Анкетна комисия за "Турски поток" поискаха ПП-ДБ

Министерството на енергетиката не може да отговори къде е картата

11:34 - 29.03.2024
Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024