Sport Time става изключителен дистрибутор на Nike за България Снимка: © Getty Images

Nike избра компанията Sport Time за ексклузивен дистрибутор за България и Румъния. Досега тази функция изпълняваше гръцката F.F. Group, която притежава магазини Collective.

От 1 юни обаче Sport Time Balkans разширява обхвата на дейността си чрез партньорство за дистрибуция на едро на продуктите на Nike у нас и в северната ни съседка, а вече двете компании официално обявиха колаборацията си.

Sport Time има изградено успешно партньорство с Nike за Балканите – тя е изключителен дистрибутор от 2014 за 6 страни в региона и има сключени търговски споразумения в още две.

„Към настоящия момент Sport Time управлява много магазини на Nike и ще продължава в близко бъдеще да открива още и да въвежда и развива нови интересни ритейл концепции в региона“, съобщиха от компанията. „Sport Time Balkans е посветена на това да популяризира спорта и да допринася за създаването на здравословни навици, доставяйки премиум продукти и услуги на милиони клиенти в балканския регион“.

Nike е водещ производител и дистрибутор в света на оригинални спортни облекла, обувки, оборудване и аксесоари за широк спектър от спортни и фитнес занимания. Компанията е базирана в близост до Бивъртън, щата Орегон. В каталога на дъщерните дружества на Nike попадат Converse, които също произвеждат и предлагат обувки, дрехи и аксесоари.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Опозиционната ВМРО-ДПМНЕ поведе на първия тур на президентските избори в Северна Македония

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024