Офисите не са това, което бяха. В хижа в планината, на къмпинг през лятото - много компании опитват да излязат от рутината на градското работно ежедневие. Как обаче да се направи изнесен офис, ако не може да се разчита на покритието или на телевизията?

Наскоро VIVACOM пусна на пазара услугата 5G HOME INTERNET, която предлага не само интернет и телевизия, но и достъп до тях дори в райони, в които няма изградена оптична мрежа. Новата услуга е базирана на 5G мрежата на Vivacom и дава свобода за много гъвкави бизнес решения.

Какво получаваме с услугата 5G HOME INTERNET?

С 5G HOME INTERNET всички клиенти имат възможност да ползват интуитивното изживяване на телевизията EON - Ultra HD качество на картината и възможността да връщат съдържание до седем дни назад. Отделно потребителите получават и достъп до видеотека с повече от 15 000 заглавия, спортен режим и възможност за създаване на детски профил.

Услугата осигурява допълнителни възможности като:

  • свързване на повече устройства едновременно;
  • бързо изтегляне на файлове;
  • много по-стабилна връзка, не само за стрийминг, но и гейминг;
  • гледане на разнообразно съдържание в ултра HD резолюция.

Идеално решение не само за дома, но и за офиса

Немалко бизнеси в наши дни искат да бъдат изцяло мобилни и гъвкави по отношение тяхната работа, като единственото нещо, от което се нуждаят, е качествена и стабилна интернет връзка.

Благодарение на най-новата услуга 5G OFFICE INTERNET на VIVACOM, вече всички бизнеси, чиито офиси се намират на отдалечени места или пък не разполагат с оптично покритие, могат ползват от бърза и надеждна интернет връзка, през мобилната 5G мрежа на телекома.

Услугата е решение за всеки бизнес, независимо от размерите му и от местоположението му.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024