Стажанти и ментори от Лятната стажантска програма на Vivacom участваха в доброволческа акция в Банкя Снимка: © Vivacom

44 доброволци от лятната стажантска програма на Vivacom се включиха в традиционната доброволческа акция за подобряване на околната среда в град Банкя.

Стажантите помогнаха за реновирането и освежаване на амфитеатъра в парка „Ротонда“, където боядисаха всички дървени пейки с общо 360кв. м. площ. Участниците се включиха и в почистваща акция на централен парк „Кестените“ с цел да го направят по-приветлив за всички посетители, като помогнаха да се изчистят 750 кв. м.

Акцията се провежда в партньорство с Българска Фондация Биоразнообразие и община Банкя.

С подобни инициативи, Vivacom насърчава младите хора към социалната отговорност, която телекома определя за своя базова насока. Като един от най-големите работодатели в България, компанията отбелязва, че отчита своето значение за развитието на обществото и възможността и силата да го направи по-добро чрез доброволен труд.

Освен инициативата за почистване, стажантите в тазгодишното издание на програмата преминаха и модула 360-градусова ротация, който се провежда за първи път. В него те се запознаха отблизо с всеки един от отделите в компанията и имаха възможността да се срещнат с главния изпълнителен директор на Vivacom - Николай Андреев. По време насрещата младежите споделиха впечатленията си от компанията и получиха съвети за бъдещото си развитие.

В 20-ото юбилейно издание на Лятната стажантска програма 50-те участника преминаха серия от обучения. С тях те добиха умения за реална работна среда и се докоснаха до най-новите технологии на компанията.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024
Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024
Важно днес

България се придвижи до топ 60 на класацията за свобода на медиите

Със сериозни критики към редакционната независимост

09:43 - 03.05.2024