Стрийминг платформата Max ще се предлага в два плана и допълнение "Спорт" след 21 май

Стрийминг услугата Max, която ще обедини HBO Max и discovery+, ще се предлага в два абонаментни плана, като ще може да се надгражда с допълнение "Спорт" с достъп до спортно съдържание и живите предавания на Eurosport 1 и Eurosport 2.

Стандартният план ще се предлага за 7,99 евро - или увеличение с 1 евро спрямо досегашния по-малък пакет от филми и сериали в програмата на HBO Max, Full HD резолюция и до 30 изтегляния за гледане офлайн.

От HBO съобщават, че Max ще предлага продукции от Warner Bros, DC Universe, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network и други с повече от двойно съдържание от това, което е налично в момента в HBO Max.

Премиум планът ще струва 9,99 евро на месец, като ще предоставя възможност за стриймване на 4 устройства едновременно, 4K резолюция и със звук Dolby Atmos според наличността, и до 100 изтегляния на наличното съдържание за гледане офлайн (с някои изключения).

И двата плана дават възможност за гледане на всичко от Олимпийските игри в Париж 2024.

Допълнението "Спорт" ще може да се ползва само като добавка към един от базовите планове. Цената му ще е 3 евро на месец.

То осигурява достъп до отразяването на световни спортни събития, включително тенис турнири от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи на живо Eurosport 1 и Eurosport 2 и много други.

Потребителите ще могат да гледат спортно съдържание едновременно на 2 устройства (от наличните им потоци по базов план). Важно е да се отбележи, че правата за различните спортове варират в различните държави.

Какво ще се случи на 21 май?

  • Когато отворите приложението си HBO Max, ще бъдете подканени да изтеглите приложението Max. Ако гледате през браузър hbomax.com, ще бъдете автоматично пренасочени към max.com.
  • Вашата информация за вход и фактуриране в Max ще бъде същата като тази за HBO Max.
  • Вашите профили, история на гледанията и Моят списък ще бъдат прехвърлени в Max, за да можете да продължите оттам, където сте спрели.

Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

GEN Z дневници

Vol. 23: Ким Чен Ун > Дуа Липа, "Totally Spies" се завърна, Мая да върне паролите за TikTok

5 новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z в редакцията на "Булевард България"

09:30 - 25.05.2024
Важно днес

Нацистко парти в скъп курортен бар шокира Германия

"Германия на германците. Чужденците - вън" и хитлеристки поздрави провокираха разследване на службите за сигурност

17:36 - 24.05.2024