Годината е 1962, Decca Studios в Уест Хампстед, Северен Лондон, тъкмо са отсвирили Бийтълс, за да дадат път на Brian Poole и the Tremeloes, и с това ще запишат името си като един от най-големите гафове в историята на музикалната индустрия.

САЩ вече гледат към Луната, а Шон Конъри става първият агент 007 във филма за Джеймс Бонд "Dr. No".

По същото време двойка фармацевти във Франция Симон и Робер Вере създават марката SVR - дерматологична лаборатория, чиято цел е да създаде “Красива кожа”.

Тяхната идея е да направят такива формули, които да са достатъчно високи и ефективни, но и да не нарушават толерантността на кожата. Този баланс между ефективност и толерантност става ключ към продуктите на марката. Логото им е комбинация от змията на фармацевтиката, която се увива не около чаша, а около роза - заявка за перфектната хармония между красота и здраве.

През годините бизнесът на семейство Вере се предава от баща на син и постепенно се превръща в една от звездите на френската дерматологична козметика. С присъствие на над 45 пазара по света и участие във водещите научни дерматологични конференции марката расте, но винаги остава вярна на ценностите си. Със своя автентичен и честен подход към кожата, съчетан с надеждност и високо качество, SVR става водещо решение за всички видове кожа, включително проблемни и чувствителни.

SVR има няколко световни патента срещу стареене на кожата, за уморени очи и за суха и лющеща се кожа, както и много медицински продукти, които таргетират конкретни и сериозни проблеми - превенция срещу рак на кожата и предракови лезии, крем срещу белези, включително оперативни, и топ-продукт за сухи и увредени устни, който се смята за най-добрата възможна възстановяваща грижа на пазара.

Благодарение на експертизата си SVR продължава да комбинира активни съставки във висока концентрация, без да нарушава толерантността на кожата.

Основният принцип на SVR е, че дерматологията означава красота.

Ако нямате специфичен проблем, можете да пробвате марката като започнете от слънцезащитата. Тя е подходяща за цялото семейство, независимо от типа кожа, който имате, включително за деца над 3 години.

Важно е да се знае, че слънцезащитата на SVR е подходяща за чувствителна кожа, тя предпазва както от UVA/UVB лъчите, така и от видимата светлина и инфрачервените лъчи. Продуктите за тяло могат да се ползват и за лице и са във всички възможни комбинации според навиците ви - спрей, крем, сухо олио за лице, тяло и коса.

Слънцето в града е доста силно, така че не свързвайте слънцезащитата само с плажа. Един час тенис на корт или разходка по неособено сенчести улици задължително изисква и необходимата защита.

Освен продуктите за цялото тяло, SVR има и много приятен слънцезащитен крем за лице фактор 50, който е с фотоотразяващи пигменти. Кремът е хибриден продукт между грим и слънцезащитен продукт и е с много деликатен прасковен цвят. Той изравнява тена и придава блясък на кожата на лицето. Не е мазен, има кадифена текстура и лек аромат, който ви създава настроение. Подходящ е за всеки тип кожа.

Можете да го намерите и във вариант с фон дьо тен, подходящ и за нетолерантна кожа. Тениращият крем е с високо покритие, цветът е универсален и е устойчив на вода, изпотяване и триене.

Освен за чувствителна кожа, френската марка има дерматологични решения за свръхчувствителна кожа.

Един от продуктите от серията за слънце е медицинско изделие - освен че осигурява максимална защита и превенция, то възстановява и ДНК уврежданията на кожата. Ще го познаете по името AK Secure, за разлика от конвенционалната слънцезащита, която се казва Sun Secure.

Друг от хитовете продукти на SVR, препоръчван силно и от дерматолози, е терапията срещу тъмни петна, които са особено упорити както с възрастта, така и в летните месеци.

Серията на SVR, таргетираща този проблем, носи името Clairial и се смята за един от революционните продукти на пазара. Ако имате подобен проблем, можете да изпробвате нощният пилинг - съвсем ново решение за 2021 година.

Възможно е да сте си задавали въпроса защо едни кремове са дневни, а други нощни - смята се, че през нощта кожата усвоява най-ефективно ползите на продуктите. В случая този нежен пилинг е конструиран така, че да отделя активните си съставки постепенно.

Още след първия месец ще забележите изравняване на тена (една опаковка е достатъчна за 2 м.). Действието на активните съставки се усилва в комбинация със серума от същата серия.

Ексфолиантът, който SVR ползва, е изцяло на растителна основа и е извлечен от папая. Според дерматолозите на марката, той е по-ефективен от салициловата киселина. Формулата на Clairial Night Peel включва още мая от кактуса сагуеро, която помага на най-горния слой на кожата да се възстановява по-бързо, форма на витамин B3, която действа противовъзпалително, както и специална формула с морски микроорганизми, която спира образуването на меланин.

Ако ви е станало интересно, бихте могли да прочетете повече на българската страница на SVR.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Сарафов, Гешев и Цацаров са извикани на изслушване в комисията за Нотариуса

Последните трима главни прокурори ще бъдат изслушани във връзка с мрежата около Нотариуса

18:24 - 28.03.2024
Технологии

Сам Банкман-Фрийд беше осъден на 25 години затвор за финансови измами

Фрийд каза пред съда, че съжалява.

17:55 - 28.03.2024
Живот

Бонуси от $75 хил. за всяко родено дете. Как Южна Корея се бори с демографската криза

Компании обещават хиляди долари бонуси за тези свои служители, които решат да станат родители

17:22 - 28.03.2024
Важно днес

Хванаха дипломатическа кола с мигранти на "Капитан Андреево"

По информация на телевизията зад волана на автомобила е бил виетнамски гражданин с дипломатически имунитет.

17:06 - 28.03.2024
Важно днес

Нова предизборна рокада в Митниците: Павел Манченко поема столичната служба

Герой от записите "Ало, Ваньо" ще управлява Митници София

16:30 - 28.03.2024