Танц с кауза срещу рака на гърдата Снимка: © Getty Images

На 24 февруари всички лицензирани инструктори по зумба в България, международно признати зумба експерти и над 600 участници ще се съберат на едно място, за да се присъединят в борбата с рака на гърдата чрез набиране на средства и повишаване на осведомеността.

В сътрудничество с фондация "Една от 8" тричасовата програма ще се проведе едновременно в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и дори ще достигне до Прилеп в Северна Македония.

С очакваните над 600 участници, събитието има за цел да укрепи чувството за солидарност и споделена цел, показвайки подкрепата си към засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.

Майсторските класове, достъпни за всички, ще предоставят възможност на участниците да се включат в танцово преживяване, водено както от местни таланти, така и от международно признати инструктори по зумба.

Събитието се провежда за втора година и цели да затвърди силата на общността. Входът за събитията е безплатен с предварителна регистрация, а участниците се насърчават да направят дарения на място за фондация "Една от 8", която работи усърдно вече 10 години в подкрепа на засегнатите от рак на гърдата и техните семейства.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024