tbi bank и ВВТ Инженеринг правят фотоволтаичните централи по-достъпни за домакинствата

Фотоволтаичните централи са все по-популярни в България. За много домакинства те са идеалното решение да намалят разходите си за електроенергия в дългосрочен план, да бъдат по-независими и сигурни.

Изграждането на фотоволтаични централи вече е по-достъпно за домакинствата, благодарение на партньорството между tbi bank и ВВТ Инженеринг.

Потребителите могат да закупят готови пакети, включващи проектиране и цялостно изграждане на фотоволтаични централи с включени висококачествени материали от доказани производители на вноски. По този начин те могат да изплащат инвестицията си напред във времето, когато тя вече ще им носи ползи от подобрената енергийна ефективност и пазарна независимост.

В tbi bank се стремим да допринасяме за опазването на околната среда не само чрез оптимизиране на процесите в нашата дейност, но и като правим по-достъпни подобни ефективни, екологични и устойчиви решения за домакинствата“, казва Екатерина Атанасова, ръководител „Търговски партньорства“, tbi bank.

Финансирането е достъпно за период от 3 до 60 месеца и суми от 100 до 30 000 лв., като проектите на ВВТ Инженеринг и финансовите планове на tbi bank могат да бъдат съобразени с желанията и възможностите на потребителите.

Изграждането на фотоволтаична централа води до намаляване на зависимостта от големите енергийни компании и колебанията в цените на електроенергията. Такъв тип инвестиция дава по-голяма стабилност на разходите за електроенергия и по-голяма сигурност за семейството. Това е изключително важна стъпка, предвид факта, че предстои битовите потребители също да излязат на свободния пазар и цената на електроенергията е възможно да бъде непредвидима“, коментира д-р инж. Веселин Тодоров – експерт в областта на възобновяемите енергийни източници и основател на „ВВТ Инженеринг“.

Слънчевата енергия е неизчерпаем източник на енергия, благодарение на който предприятия и домакинства могат да постигнат енергийна независимост и сигурност срещу покачването на цените на електроенергията.

Фотоволтаичните централи са предпочитан източник и заради чистата и устойчива електроенергия, която предоставят. По този начин компании и домакинства могат допълнително да допринесат за опазването на околната среда, без допълнителни усилия и време.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Технологии

Google дарява 1 млн. долара на INSAIT за развитието на АI

Средствата ще отидат за стипендии на млади учени

11:18 - 16.05.2024
Важно днес

В Сърбия задържаха мъж за заплахи срещу президента Вучич

Заплахите се отправени под пост на Вучич, осъждащ покушението срещу Роберт Фицо

10:28 - 16.05.2024
Кино и сериали

HBO MAX пусна първи тийзър на сериала "Дюн: Пророчеството"

Действието се развива 10 000 години преди събитията в едноименните популярни филми, базирани на фантастиката на Франк Хърбърт.

10:03 - 16.05.2024
Важно днес

Експерт по сигурността: Има сили извън Словакия, които биха имали полза от покушението срещу Фицо

Според Иван Анчев грешките в охраната на премиера показват непрофесионализъм

09:10 - 16.05.2024
Европейски дневници

Крайнодесният Герт Вилдерс ще сгоби коалиционно правителство в Нидерландия

Вилдерс няма да бъде следващият министър-председател на Нидерландия.

09:09 - 16.05.2024
Кино и сериали

"Furiosa" дебютира на Кан с 8-минутни овации за Аня Тейлър-Джой и Крис Хемсуърт

Девет години след дебюта на "Mad Max: Fury Road" Джордж Милър получи бурни овации на Кан

08:30 - 16.05.2024
Важно днес

Роберт Фицо е без опасност за живота след операция, отнела часове

Операцията на премиера на Словакия е преминала "добре" и се очаква той да оцелее, заяви вицепремиерът

07:28 - 16.05.2024
Спорт

"Ботев"(Пловдив) взе Купата на България от "Лудогорец"

Пет гола и изпусната дузпа в последната минута на стадион "Васил Левски"

21:19 - 15.05.2024