Има ли телевизор, който да е създаден едновременно за любители на домашното кино, привърженици на спорта и „геймъри“? Изглежда, че това е новият модел на LG - LG OLED GX 4K Smart.

Той притежава нужните високи характеристики и може да бъде окачен на стената в дома, за да осигури перфектна гледка от всеки ъгъл. Телевизорът се предлага в няколко размера – 55, 65 и 77 инча. Разполага с тънка рамка, а ненужните детайли са премахнати, за да остане само големият екран.

Визията на LG OLED GX 4K Smart е направена по модела „Gallery Design“. Пикселите на този дизайн са една от най-впечатляващите характеристики на модела от серията OLED. Те светват един по един, без контраст и смущения.

Режим „Галерия“ дава достъп до красиви колекции от пейзажи, картини и спиращи дъха фотографии, които се активират с гласова команда и „hands-free“ управление.

LG OLED GX 4K Smart ще впечатли любителите на киното с професионално създадени картина и звук. Чрез опцията Dolby Vision IQ може да се регулират интелигентно яркостта, цветът и контрастът според съдържанието, жанра и условията на осветеност. Dolby Atmos, от друга страна, предлага завладяващо аудиопреживяване.

„Геймърите“ също ще бъдат доволни заради факта, че телевизорът предлага поддръжка на съвместимост с технологията NVIDIA G-SYNC. Това прави компютърните игри по-ясни, с по-плавно движение и с по-малко накъсване, забавяне и трептене, както и с намалено замъгляване и по-голяма яснота.

Спортните събития също добиват нов облик, тъй като телевизорът показва всяко малко движение и израженията на лицата без никакво изкривяване на цветовете, замъгляване или трептене. Самосветещите пиксели предлагат еднакво добри възможности за гледане от голям зрителен ъгъл, което всеки фен на футбола би оценил.

Дългите телевизионни маратони не са проблем с LG OLED GX 4K Smart, тъй като телевизорът надхвърля стандартите за синя светлина, трептене и висококачествена картина, осигурявайки пълен комфорт за очите.

LG предлага и безжични слушалки LG TONE Free FN6, които предоставят първокласен звук, проектиран от престижната британска марка Meridian. Гарантират плътно прилепване, което блокира шума, и същевременно разполагат с режим Ambient Sound (Околен звук), който позволява на човек да чува звуците около себе си за допълнителна безопасност. Слушалките се предлагат в компактна и елегантна кутия UVnano, която убива 99,9% от бактериите върху тях, докато ги зарежда.

LG TONE Free FN6 позволяват безжично зареждане, а само 5-минутно зареждане на кутийката осигурява 1 час възпроизвеждане.


Текстът е в партньорство с LG.


Прочетете още:

Чист въздух у дома през зимата? LG има решение


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Какво са "АПИ-та" и защо никой не иска да гледа как се правят наденица и европейски закони

Лидия Симова за работата на един политически сътрудник в ЕП

20:30 - 25.04.2024
Важно днес

Двама лидери, общо съобщение. ГЕРБ и ДПС се хвалят с 1 млрд. лв. за държавните мини

Трима министри от служебния кабинет на крака при Борисов и Пеевски

18:16 - 25.04.2024
Важно днес

Без да са го прочели, депутати от комисията "Митници" пратиха доклада си в прокуратурата

Но какво пише в документа така и не стана ясно

17:17 - 25.04.2024
Важно днес

Присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване е отменена от съда в Ню Йорк

72-годишният холивудски магнат все пак ще остане в затвора

17:15 - 25.04.2024
Важно днес

"Има риск нашата Европа да умре". Речта на Макрон в Сорбоната

Френският президент призова ЕС за реформи и отговор на рисковете

15:08 - 25.04.2024