Тейлър Суифт удължи турнето си след молба на канадския премиер Джъстин Трюдо

Тейлър Суифт разширява турнето си "Eras" и то ще продължи поне до края на следващата 2024 година. Поп звездата обяви нови дати и градове за концерти, като включва и няколко участия в Канада.

Новината идва, след като по-рано премиерът Джъстин Трюдо се опита да привлече вниманието на изпълнителката в социалната мрежа "X" (известна преди като Twitter). В началото на юли той се обърна към нея и я призова да направи концерти от успешното си турне и в неговата страна. Трюдо направи това по особено закатчлив начин, като използва цитати от текстовете на нейните песни "Anti Hero" и "Cruel Summer".

"Аз съм, здравей. Знам някои места в Канада, които ще се радват да ви приемат. Така че не превръщайте това в поредното жестоко лято Надявам се скоро да се видим", написа той в официалния си профил в платформата.

А само месец по-късно това е факт - Суифт ще проведе шест концерта през ноември 2024 г. в Торонто. Решението ѝ навярно се дължи и на гигантското търсене на билети за нейното турне 'Eras", което е изиграло още по-голяма роля. Във Франция над 1 млн. души се регистрираха за предварителната продажба за билети, а във Великобритания тази бройка достигна 14 млн. души.

Първоначално не бяха планирани концерти в Канада и феновете от страната трябваше да пътуват до американски градове в близост до границата като Сиатъл или Детройт, което направи търсенето още по-голямо. Освен нови дати в Канада певицата ще се завърне и за още един кръг на турнето в САЩ, като ще пее в Маями, Ню Орлиънс и Миниаполис.

През лятото на 2024 г. тя ще направи и голяма европейска обиколка, като ще посети Германия, Франция, Австрия, Полша и много други европейски градове.

Суифт е една от най-успешните певици за последното десетилетие, с повече албуми №1 от всеки друг изпълнител в историята на американските класации. Нейното турне "Eras" е на път да направи 33-годишната изпълнителка в милиардер, като се очаква да ѝ донесе близо 500 млн. долара чиста печалба.

Тейлър Суифт, Eras Tour Тейлър Суифт и турнето "Eras", което е на път да превърне поп звездата в милиардер


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024