"The Crown" намери своите Уилям и Кейт за шестия сезон на сериала Снимка: © Canva

След продължителен кастинг сериалът на Netflix "The Crown" намери своите принц Уилям и Кейт Мидълтън, които ще се появят в шестия сезон на историческата драма.

В ролята на принца ще влязат двама актьори, които ще пресъздават образа му в периода му от тийнейджър в младеж. Аткьорът Руфъс Кампа ще играе 15-годишния Уилям, докато Ед Маквей ще изобрази по-късните години на кралската особа. А в ролята на Кейт ще видим актрисата Мег Белами.

Участието в "The Crown" ще бъде професионалният дебют и за тримата нови попълнения. Белами ще играе младата Кейт Мидълтън, преди да стане херцогиня на Кеймбридж, като студентка в университета "Сейнт Андрюс" в Шотландия, където през 2001 г. среща бъдещия си съпруг.

Междувременно Кампа ще се появи като младия принц Уилям в епизодите, които показват как семейството се справя със смъртта на принцеса Даяна, а Маквей играе принца в по-късните му тийнейджърски години.

Участието в "The Crown" ще бъде професионалният дебют и за тримата нови попълнения. Белами ще играе младата Кейт Мидълтън, преди да стане херцогиня на Кеймбридж, като студентка в университета "Сейнт Андрюс" в Шотландия, където през 2001 г. среща бъдещия си съпруг. По стъпките на баща си: Синът на Доминик Уест ще влезе в ролята на принц Уилям в The Crown 5

Плановете са снимките за шестия сезон да започнат тази есен. По-рано Netflix обяви, че петият сезон на награждавания драматичен сериал ще бъде последен, но след това създателят Питър Морган промени мнението си и заяви, че шестата част ще е необходима, за да се "отдаде дължимото на богатството и сложността на историята".

Последният сезон ще разкаже за управлението на кралица Елизабет II до началото на 2000 г. и ще хроникира последиците от смъртта на принцесата на Уелс. А междувременно премиерата на петата част от поредицата е планирана за ноември.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Бесарабски българин е загубил съпругата и детето си при руския обстрел в Одеса

При нападението са загинали още 2 деца

15:05 - 03.03.2024
Важно днес

Радев заговори срещу "проповедниците на нихилизма и разделението" на връх Шипка

На фона на руски знамена Радев видя "прогонване на лепкавата политическа мъгла от върховете на българското минало"

13:41 - 03.03.2024
Важно днес

Хепи-соцът като атракцион за всеки национален празник

С "Чавдар" и "Икарус" на Трети март?

13:35 - 03.03.2024
Важно днес

Тръмп изпревари Ники Хейли в още три щата преди "Супер вторник"

Дали Тръмп ще остане единственият кандидат за номинацията - ще се реши на 5 март

09:12 - 03.03.2024