"The Crown" намери своите Уилям и Кейт за шестия сезон на сериала Снимка: © Canva

След продължителен кастинг сериалът на Netflix "The Crown" намери своите принц Уилям и Кейт Мидълтън, които ще се появят в шестия сезон на историческата драма.

В ролята на принца ще влязат двама актьори, които ще пресъздават образа му в периода му от тийнейджър в младеж. Аткьорът Руфъс Кампа ще играе 15-годишния Уилям, докато Ед Маквей ще изобрази по-късните години на кралската особа. А в ролята на Кейт ще видим актрисата Мег Белами.

Участието в "The Crown" ще бъде професионалният дебют и за тримата нови попълнения. Белами ще играе младата Кейт Мидълтън, преди да стане херцогиня на Кеймбридж, като студентка в университета "Сейнт Андрюс" в Шотландия, където през 2001 г. среща бъдещия си съпруг.

Междувременно Кампа ще се появи като младия принц Уилям в епизодите, които показват как семейството се справя със смъртта на принцеса Даяна, а Маквей играе принца в по-късните му тийнейджърски години.

Участието в "The Crown" ще бъде професионалният дебют и за тримата нови попълнения. Белами ще играе младата Кейт Мидълтън, преди да стане херцогиня на Кеймбридж, като студентка в университета "Сейнт Андрюс" в Шотландия, където през 2001 г. среща бъдещия си съпруг. По стъпките на баща си: Синът на Доминик Уест ще влезе в ролята на принц Уилям в The Crown 5

Плановете са снимките за шестия сезон да започнат тази есен. По-рано Netflix обяви, че петият сезон на награждавания драматичен сериал ще бъде последен, но след това създателят Питър Морган промени мнението си и заяви, че шестата част ще е необходима, за да се "отдаде дължимото на богатството и сложността на историята".

Последният сезон ще разкаже за управлението на кралица Елизабет II до началото на 2000 г. и ще хроникира последиците от смъртта на принцесата на Уелс. А междувременно премиерата на петата част от поредицата е планирана за ноември.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Руските чиновници вече не могат да пътуват дори до "приятелски" страни

Забраната е заради опасения, че могат да изнесат тайни на Русия зад граница

19:49 - 18.04.2024
Важно днес

Нови санкции изолират Иран с цел да пречат на производството на дронове "Шахед"

Техеран атакува Израел с "Шахед", с тях и Русия стреля по Украйна

19:03 - 18.04.2024
Важно днес

МВР отчете 10 срещи на Бойко Рашков с обвинените в контрабанда баща и син

Новият шеф на "Митниците" питат депутатите как очакват обикновен митничар да е "юнак" срещу каналджиите

16:00 - 18.04.2024
Бизнес

Ръст на измамите с фалшиви обяви за работа, сочи доклад на Revolut за сигурността на потребителите

Най-разпространени остават класическите измами с карта

15:40 - 18.04.2024
Европейски дневници

Бургас посрещна роуд шоуто на подкаста "Европеец"

Епизод 2: Бургас - проследете събитието на живо

13:01 - 18.04.2024