Отменете резервациите за Токио - новият сезон на The White Lotus все пак няма да се снима в Япония, както се твърдеше в последните месеци.

Продуцентите на сериала са предпочели да направят "ваканцията" в Тайланд, твърди Variety, като цитира "множество източници, близки до продукцията".

Локацията е една от най-големите предварителни интриги, около която има също толкова голям интерес, колкото към имената на новите актьори, които ще влязат в The White Lotus 3 на мястото на досегашния ансамбъл.

Първите два сезона на шоуто на Майк Уайт бяха позиционирани в петзвездни хотелски комплекси на Хаваите и на остров Сицилия, като и в двата случая изборът падаше върху курорти от международната верига Four Seasons.

Компанията разполага с четири обекта в Тайланд, които се намират в столицата Банкок, втория по големина град Чианг Май, остров Ко Самуи и в т.нар. Златен триъгълник край границата с Лаос и Мианмар, известен като зона с едно от най-големите производства на опиум и хероин.

Ако изборът се падне върху Банкок, това би поставило главните герои в условия на луксозен градски хотел с единствения ресторант за кантонска кухня в страната със звезда Michelin.

Курортът в Чианг Май с бунгала над оризови полета и частни вили с персонални готвачи се фокусира върху физическото и ментално "преобразяване" - с йога сесии, упражнения за дишане, медитация, или участие в сутрешно садене на ориз и "ритуално къпане" на домашни биволи. В този смисъл, той се доближава повече до концепцията за "сатиричен поглед към смъртта, източната религия и духовността", подсказана от създателите на сериала при търсенето на локации в Азия.

Four Seasons в Златния триъгълник предлага настаняване в луксозни бунгала, стилизирани като къмпинг-палатки в джунглата, срещу цена от 2500 долара на нощувка - към това се добавя и възможността за разходки сред природата със слонове.

Ко Самуи е единственият остров сред четирите локации на Four Seasons в Тайланд - в съответствие с двата досегашни сезона на The White Lotus.

Снимките за Сезон 3 все още не са започнали, но Майк Уайт прекарва време в Тайланд в оглеждане на площадки.

Сериалът спечели 10 награди Emmy за първия си сезон, а преди месеци беше отличен със "Златни глобуси" за най-добър лимитиран сериал и за ролята на Дженифър Кулидж като Таня.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Какво са "АПИ-та" и защо никой не иска да гледа как се правят наденица и европейски закони

Лидия Симова за работата на един политически сътрудник в ЕП

20:30 - 25.04.2024
Важно днес

Двама лидери, общо съобщение. ГЕРБ и ДПС се хвалят с 1 млрд. лв. за държавните мини

Трима министри от служебния кабинет на крака при Борисов и Пеевски

18:16 - 25.04.2024
Важно днес

Без да са го прочели, депутати от комисията "Митници" пратиха доклада си в прокуратурата

Но какво пише в документа така и не стана ясно

17:17 - 25.04.2024
Важно днес

Присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване е отменена от съда в Ню Йорк

72-годишният холивудски магнат все пак ще остане в затвора

17:15 - 25.04.2024
Важно днес

"Има риск нашата Европа да умре". Речта на Макрон в Сорбоната

Френският президент призова ЕС за реформи и отговор на рисковете

15:08 - 25.04.2024