Том Харди е Ал Капоне в новия филм за легендарния гангстер Снимка: © getty images

Том Харди е Ал Капоне в новия филм на Джош Транк за легендарния американски гангстер и вече имаме възможност да видим първи минути от продукцията, след като тя се сдоби с първия си официален трейлър.

"Capone" разказва за късния период от живота на "Белязания", в който след 10 години в затвора той страда от деменция и е преследван от ужасяващото си минало.

Ролята на гангстер не е нова територия за Харди. Вече е влизал в обувките на други две личности от "бранша", дори и това да се случи в един и същ филм. През 2015 година той зае двете главни роли във филма "Legend", в който основните действащи лица са братята близнаци Роналд и Реджиналд Крей, които тероризират Лондон през 60-те години на миналия век.

Реджи и Рон се различават значително по характер, като първият се стреми да изведе бизнеса им извън престъпния свят и да създаде семейство, докато вторият е напълно непредвидим и се чувства най-комфортно именно отвъд границите на закона. Актьорът многократно влиза в диалог със самия себе си, като има редица сцени с участието и на двамата братя.

Превъплъщаването му в Алфи Соломонс в сериала "Peaky Blinders" и в един от най-бруталните британски престъпници Чарлз Бронсон в "Bronson" също изглеждат като добра подготовка за ролята.

Ако това не е достатъчно, за да ни накара да чакаме с нетърпение Ал Капоне на Харди, то представянето му във филми като "Inception", "Dunkirk", "The Revenent", "Mad Max" и "Venom" допълнително повишава очакванията към предстоящата продукция. Едната-единствена номинация за "Оскар" далеч не отговаря на таланта на един от най-впечатляващите съвременни актьори.

Първоначалният план бе филмът да се казва "Fonzo" и да го видим по кината по-късно през годината, но предвид ситуацията премиерата му ще бъде осъществена онлайн, като зрителите ще могат да си го закупят на 12 май.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Бъдещето на Северна Македония в ЕС е поставено на карта с победата на ВМРО-ДМПНЕ на изборите "2 в 1"

На втори тур страната избра първата жена министър-председател

22:44 - 08.05.2024
Важно днес

Кабинетът "Главчев" продължава с рокадите в администрацията

Служебният кабинет смени още четири областни управители

21:15 - 08.05.2024
Важно днес

Певицата Роксана се оказа водач на листа от партията на Радостин Василев

Наричат я още Кралицата на ромската музика

18:00 - 08.05.2024
Важно днес

Лондон гони руския военен аташе, няма да търпи действията на Москва

Ще бъде отнет и дипломатическият статут на някои руски имоти

17:32 - 08.05.2024
Европейски дневници

Пловдив посрещна роуд шоуто на подкаста "Европеец"

Епизод 3: Пловдив

16:46 - 08.05.2024
Живот

Потребител на Firefox държи 7400 отворени "таба" от години. И не планира да ги затвори

Браузърът не натоварва оперативната памет на компютъра, казват от Mozzila

16:02 - 08.05.2024