Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е генерален спонсор на Националното състезание по финанси и счетоводство на АИУБ

Тази година Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е генерален спонсор на Националното състезание по финанси и счетоводство на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ).

Престижното състезание притежава над 20-годишна история в УНСС и през годините е осигурило десетки студентски места в университета, както и възможност за стаж в множество компании в сферата. За лидерска позиция във финансовата надпревара, която осигурява на лауреатите студентско място в УНСС, се конкурираха над 200 ученици от 17 гимназии от цялата страна.

„Както за мен, така и за целия екип на Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е огромна чест да бъдем част от Националното състезание по финанси и счетоводство на АИУБ и да си партнираме с екипа, който представлява УНСС. Радвам се, че именно ние имаме възможността да възобновим традициите за спонсорство на тази кампания и съм изключително щастлива, че виждам пред себе си толкова много будни младежи, събрани от цяла България, на едно място.“ сподели по време на откриващата церемония Лилия Велинова, експерт „Изграждане на работодателската марка“ в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик.

Кандидатстудентската кампания ще продължи своето развитие в следващите месеци със състезанията по икономика (през февруари) и по икономика и управление (през март), спонсорирани от Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, срещи с учениците от цялата страна, вдъхновяващи запознанства с бизнес-лидери, завършили УНСС, онлайн дискусии, дни на отворените врати за отделните катедри и представяния на всяка една специалност от богатото портфолио на университета.

В края на състезанието участникът, класирал се на първо място ще получи парична награда на стойност 1 000 лв., класиралият се на второ място – 800 лв., а този, заел третото място – 500 лв.

Всички те ще имат възможността да преминат стаж в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик и да попият от ценния опит на експертите, които повече от 10 години предоставят висококвалифицирани услуги в сферата на финансите и човешките ресурси и са посветени на анализите, прогнозите и отчетите за всички пазари на групата Кока-Кола ХБК.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

ФК "Левски" осъди расистките изказвания на Гонзо

Фракцията "Ултрас Левски" обаче се оказа недоволна

15:48 - 27.01.2023

Нощният влак София-Варна стана денонощен

8 часа закъснение по трасето, пътниците били принудени да слязат в чакалнята на гара Стряма

14:43 - 27.01.2023

Депутатите приеха символично механизъм за разследване на главния прокурор

Гласуваните промени нямат шанс да бъдат окончателно приети до края на работата на парламента

13:57 - 27.01.2023

НАП е провела 3 ревизии на Nexo заради неплатен ДДС

Проверките на българското дружество са започнали още през март 2021

13:09 - 27.01.2023

Meta защити Telus и избяга от конкретни обяснения за заглушените критични гласове във Facebook

Основният въпрос "защо и как се блокират граждански гласове" остава с неясен отговор.

12:06 - 27.01.2023

Бащата на Джокович гледа полуфинала на сина си от вкъщи след скандала с привърженици на Путин

Организаторите на Australia Open потвърдиха, че Сърджан Джокович няма да е на трибуните за полуфиналния мач

11:30 - 27.01.2023