Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е генерален спонсор на Националното състезание по финанси и счетоводство на АИУБ

Тази година Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е генерален спонсор на Националното състезание по финанси и счетоводство на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ).

Престижното състезание притежава над 20-годишна история в УНСС и през годините е осигурило десетки студентски места в университета, както и възможност за стаж в множество компании в сферата. За лидерска позиция във финансовата надпревара, която осигурява на лауреатите студентско място в УНСС, се конкурираха над 200 ученици от 17 гимназии от цялата страна.

„Както за мен, така и за целия екип на Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е огромна чест да бъдем част от Националното състезание по финанси и счетоводство на АИУБ и да си партнираме с екипа, който представлява УНСС. Радвам се, че именно ние имаме възможността да възобновим традициите за спонсорство на тази кампания и съм изключително щастлива, че виждам пред себе си толкова много будни младежи, събрани от цяла България, на едно място.“ сподели по време на откриващата церемония Лилия Велинова, експерт „Изграждане на работодателската марка“ в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик.

Кандидатстудентската кампания ще продължи своето развитие в следващите месеци със състезанията по икономика (през февруари) и по икономика и управление (през март), спонсорирани от Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, срещи с учениците от цялата страна, вдъхновяващи запознанства с бизнес-лидери, завършили УНСС, онлайн дискусии, дни на отворените врати за отделните катедри и представяния на всяка една специалност от богатото портфолио на университета.

В края на състезанието участникът, класирал се на първо място ще получи парична награда на стойност 1 000 лв., класиралият се на второ място – 800 лв., а този, заел третото място – 500 лв.

Всички те ще имат възможността да преминат стаж в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик и да попият от ценния опит на експертите, които повече от 10 години предоставят висококвалифицирани услуги в сферата на финансите и човешките ресурси и са посветени на анализите, прогнозите и отчетите за всички пазари на групата Кока-Кола ХБК.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Бизнес

ФАРА 2024 ще се проведе в Бургас

Заявки за тазгодишното издание на Фестивала ще се приемат до 18 април

21:24 - 28.03.2024
Важно днес

Радан Кънев: Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи

Евродепутатът не смята, че промените в конституцията, могат да доведат до криза

18:31 - 28.03.2024
Важно днес

Сарафов, Гешев и Цацаров са извикани на изслушване в комисията за Нотариуса

Последните трима главни прокурори ще бъдат изслушани във връзка с мрежата около Нотариуса

18:24 - 28.03.2024
Технологии

Сам Банкман-Фрийд беше осъден на 25 години затвор за финансови измами

Фрийд каза пред съда, че съжалява.

17:55 - 28.03.2024
Живот

Бонуси от $75 хил. за всяко родено дете. Как Южна Корея се бори с демографската криза

Компании обещават хиляди долари бонуси за тези свои служители, които решат да станат родители

17:22 - 28.03.2024
Важно днес

Хванаха дипломатическа кола с мигранти на "Капитан Андреево"

По информация на телевизията зад волана на автомобила е бил виетнамски гражданин с дипломатически имунитет.

17:06 - 28.03.2024
Важно днес

Нова предизборна рокада в Митниците: Павел Манченко поема столичната служба

Герой от записите "Ало, Ваньо" ще управлява Митници София

16:30 - 28.03.2024