Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е генерален спонсор на Националното състезание по финанси и счетоводство на АИУБ

Тази година Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е генерален спонсор на Националното състезание по финанси и счетоводство на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ).

Престижното състезание притежава над 20-годишна история в УНСС и през годините е осигурило десетки студентски места в университета, както и възможност за стаж в множество компании в сферата. За лидерска позиция във финансовата надпревара, която осигурява на лауреатите студентско място в УНСС, се конкурираха над 200 ученици от 17 гимназии от цялата страна.

„Както за мен, така и за целия екип на Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е огромна чест да бъдем част от Националното състезание по финанси и счетоводство на АИУБ и да си партнираме с екипа, който представлява УНСС. Радвам се, че именно ние имаме възможността да възобновим традициите за спонсорство на тази кампания и съм изключително щастлива, че виждам пред себе си толкова много будни младежи, събрани от цяла България, на едно място.“ сподели по време на откриващата церемония Лилия Велинова, експерт „Изграждане на работодателската марка“ в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик.

Кандидатстудентската кампания ще продължи своето развитие в следващите месеци със състезанията по икономика (през февруари) и по икономика и управление (през март), спонсорирани от Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, срещи с учениците от цялата страна, вдъхновяващи запознанства с бизнес-лидери, завършили УНСС, онлайн дискусии, дни на отворените врати за отделните катедри и представяния на всяка една специалност от богатото портфолио на университета.

В края на състезанието участникът, класирал се на първо място ще получи парична награда на стойност 1 000 лв., класиралият се на второ място – 800 лв., а този, заел третото място – 500 лв.

Всички те ще имат възможността да преминат стаж в Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик и да попият от ценния опит на експертите, които повече от 10 години предоставят висококвалифицирани услуги в сферата на финансите и човешките ресурси и са посветени на анализите, прогнозите и отчетите за всички пазари на групата Кока-Кола ХБК.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Андрей Ковачев е избран за един от петимата квестори в Европейския парламент

Квесторите имат важна роля във вътрешния живот на Европейския парламент.

13:21 - 17.07.2024
Важно днес

ГЕРБ е с най-много комисии в 50-ия парламент, ДПС на Пеевски пое "Бюджет и финанси"

Гласуването премина без дебати в пленарната зала

12:49 - 17.07.2024
Кино и сериали

Никол Кидман и Лийв Шрайбър са перфектната двойка в нов криминален сериал по Netflix

Какво може да се обърка в едно от най-богатите семейства с огромна къща на плажа в Нантъкет?

12:01 - 17.07.2024
Важно днес

Радан Кънев: Ние сме единствената държава в ЕС, която не участва в дебата за бъдещето на Европа

"Ние не говорим кой ще е българският комисар, за какъв ресор за този комисар ще се борим", подчертава евродепутатът.

11:18 - 17.07.2024
Технологии

ИКЕА изтегля превантивно външна батерия

При връщане можете да получите заместващ продукт или сумата от покупката обратно

11:15 - 17.07.2024
Важно днес

В ДПС вече не само се цепят, но и ще се съдят за клевета

Джевдет Чакъров ще заведе дело срещу Хамид Хамид

09:57 - 17.07.2024
Важно днес

Всички без ДПС на Пеевски са поканени на разговори от ПП-ДБ

Коалицията иска мнозинство за реформи, преди да получи втория мандат

09:49 - 17.07.2024