"Уви, всичко приключи": няма да има нов сезон на "Големите малки лъжи"

Миналия месец актрисата Лора Дърн събуди надеждире на феновете на сериала "Големите малки лъжи" като каза пред Entertainment Tonight, че тя самата се надява, че шоуто ще има трети сезон.

„Нека се надяваме и може просто да се сбъдне.“, заяви тогава Дърн.

Сега обаче Зоуи Кравиц уби надеждата по време на ново видео интервю за списание GQ. Там тя каза, че след смъртта на режисьора и изпълнителен продуцент Жан-Марк Вале, сериалът също е срещнал своя край.

„Говорихме много за създаването на трети сезон. За съжаление, Жан-Марк Вале, нашият невероятен режисьор, почина миналата година. Това е опустошително и аз лично не мога да си представя да продължа без него. Той наистина беше визионерът за това шоу. Уви, всичко приключи.“, каза дъщерята на Лени Кравиц и Лиса Боне.

Вале, чиято филмография включва още „Клубът на купувачите от Далас“, за който Матю Макконъхи получи Оскар за най-добра мъжка роля и „Моето приключение в дивото“ (с участието на актрисите от „Големите малки лъжи“ Рийз Уидърспун и Лора Дърн), почина през декември 2021 г., след като получи инфаркт. Режисьорът беше само на 58 години.

Вале режисира всичките седем епизода на първия сезон на „Големите малки лъжи“ и продължи да помага на сериала, след като Андреа Арнолд седна на режисьорския стол за втория сезон на шоуто.

За работата си по първия сезон, Вале беше награден с Еми за режисиране на лимитиран сериал и ТВ филм. Между двата сезона на „Големите малки лъжи“ Вале режисира още един лимитиран сериал на HBO - „Остри предмети“ с участието на Ейми Адамс и Патриша Кларксън.

„Жан-Марк Вале беше брилянтен, неистово отдаден режисьор, наистина феноменален талант, който вдъхваше във всяка сцена дълбоко интуитивна, емоционална истина“, написаха в изявление HBO след смъртта на режисьора.

Голяма част от актьорския състав на „Големите малки лъжи“ му отдадоха почит в социалните мрежи. Лора Дърн написа: „Светът загуби един от нашите велики и най-чисти артисти и мечтатели. Ние загубихме нашия любим приятел. Сърцата ни са разбити.”

„Трудно е да си представим, че някой толкова жизнен, енергичен и присъстващ като Жан-Марк си е отишъл. Разбита съм“, написа тогава Никол Кидман и допълни, че той е бил в центъра на нейната творческа вселена.

Първите два сезона на „Големите малки лъжи“ са налични за гледане по HBO Max.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Модните тайни на Gen Z

Новата кампания на Fashion Days е посветена на The Gatekeepers

11:43 - 18.04.2024
Важно днес

Даниел Митов: Изборът ми в МВнР ще е тест за геополитическата ориентация на Радев

Митов заяви, че е готов да приеме поста, но не му е "самоцел".

10:54 - 18.04.2024