Снимка: © Getty Images

Много хора работят от дома си във времената на социална изолация и често са облечени само с пижама или шорти. Когато излизаш в национален ефир обаче, трябва да бъдеш много внимателен относно облеклото си. А не такъв беше случаят на репортера на ABC Уил Рийв.

27-годишният американски журналист се включи от дома си във вторник в сутрешния блок „Good Morning America“, където говори за аптеките, използващи дронове, за да доставят лекарства на пациенти. Рийв играеше ролята и на оператор, но допусна грешка – позиционира се по такъв начин, че зрителите забелязаха, че е само по бельо.

Журналистът носеше сако и риза, но надолу нямаше нито панталон, нито дори шорти. Зрителите на ABC бързо качиха снимка в Twitter и го предупредиха, а Рийв се пошегува със себе си: „Пристигнах… по възможно най-удивителния и, в същото време, унизителен начин“.

Репортерът каза, че скоро няма да получи работа като оператор заради гафа, а след това сподели: „Надявам се всички да сте се посмели достатъчно“.

Интересен факт за Уил Рийв е, че е син на актьора, който игра Супермен във филмите от 70-те и 80-те години на миналия век – Кристофър Рийв. През 1995 той претърпя инцидент и бе парализиран от врата надолу. А сърдечен арест през 2004 доведе до смъртта му на 52-годишна възраст – когато Уил е бил само на 11.

Баща му Кристофър и майка му Дана основаха фондация през 1982, а в момента репортерът е в Борда на директорите. Фондацията набира средства за хората, страдащи от парализа и инциденти с гръбначния мозък.

Интересното е, че репортерът на ABC започва кариерата си като спортен кореспондент за ESPN през 2015. Заедно с комедианта Рийз Уотър и със Сарина Моралес той трябваше да предава събития край бейзболните и футболните игрища, а не зад бюро, както прави сега.

Рийв има и актьорски талант, като е участвал във филмите „Into The Gloaming“ и „The Brooke Ellison Story“, режисирани от баща му Кристофър. Също така Уил е озвучавал един от героите в анимационната комедия „Everyone’s Hero“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Прочети