Във Vivacom с един летен стаж се трупа опит в най-различни направления Снимка: © Vivacom

Високите технологии са притегателна сила номер едно за младите таланти в телеком сектора, а най-доброто предложение за кариерен старт е за стаж, в който може да се натрупа практически опит в много направления. Точно такава възможност предлага Vivacom с 21-ото издание на „Лятна стажантска програма на Vivacom”. Всеки, който иска да стане част от иновативната компания, трябва да побърза, защото остават само 5 дни за кандидатстване, повече информация тук. Позициите са 52, а възможностите за развитие безброй.

Страхотна възможност да опознаят работата в цялата компания - с 360-градусова ротация в различните отдели, както и с лична среща с главния изпълнителен директор Никоай Андреев, предлага на стажантите знаковата “Лятна стажантска програма на Vivacom“ за втора поредна година.

Защо това е важно? Важно условие за младите таланти днес е да имат достъп до иновативни технологии, а освен да натрупат професионален опит, да имат възможност и за личностно развитие. Това може да се случи по най-добрия начин в компания, която се е устремила с пълна сила към бъдещето – в което технологиите и иновациите са залегнали във всяко направление от дейността й.

Разбира се, всяка добра компания трябва да предлага и атрактивен пакет от социални придобивки и стимулира баланса между работа и личен живот. И Vivacom е отличен пример. Телекомът предлага на стажантите освен тримесечен трудов договор и финансово възнаграждение, и много придобивки, като допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна, смартфон и много други грижи. Целта е младите хора да имат пълния комфорт, който да им позволи да се фокусират изцяло върху работата, източник на знания и умения за летящ професионален старт.

И това не е всичко. Статистиката сочи, че всяка година близо половината от стажантите остават на работа във Vivacom. 20% от служителите са започнали своя път в телекома като стажанти, а част от тях днес заемат ръководни позиции. Неслучайно Vivacom наскоро спечели и наградата „Инвеститор в човешкия капитал“ на Българския форум на бизнес лидерите, която е доказатество за големия успех и интерес към програмата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024
Живот

Рап битката между Дрейк и Кендрик Ламар - обиди, педофилия и тайни деца

Музикалните издания Billboard и Rolling Stone я обявиха за Гражданската война на рапа

10:16 - 06.05.2024