Снимка: © Getty Images

Не знам дали всеки сам си преценя – примерно с граматиката не е така, не си я преценяш сам. Но съм убеден, че всеки, без изключение, има право на защита. Затова поздравявам ваксиниралите се депутати от “Възраждане” – за добрия пример, отговорността и грижата за близките им.

Пък и след два дни планират да се събират с хора навън. Може би затова са се ваксинирали – за да са по-спокойни, докато протестират срещу ваксините.

Или не, по последна информация те не са принципно против ваксините (които наричат “експериментална течност”, докато отхвърлят съществуването на пандемията), а са конкретно против зеления сертификат.

"Възраждане" са против ваксините, но 1/3 от депутатите им са си поставили дози срещу Covid

Което пак е супер, защото с примера си показват как точно да се освободим от него. Ако повече хора постъпят като депутатите на “Възраждане”, зеленият сертификат ще изчезне, защото ще са защитени (като депутатите на “Възраждане”).

Това се казва принципна позиция и твърдост на волята. Това се казва битка за кауза – тези господа са толкова радикално против зеления сертификат, че се ваксинират, само за да не го ползват! И така да го направят излишен. Гениално.

Кой би се сетил, че най-заклетите антиваксъри в публичното пространство са и най-добрите рекламни лица на ваксините? Цялото нещо си плаче да стане кампания, направо се пише само̀. Ето:

Сценарий за рекламен клип, 45 сек.

“Случвало ли ви се е да усещате тревога, притеснение и напрежение, докато отричате ваксините? На мен също. Затова избрах да се ваксинирам.

Като депутат от “Възраждане” и отявлен антиваксър, за мен е много важно да изразявам позицията си публично, за предпочитане в национален ефир.

Работата ми ме среща с много хора всеки ден – докато заедно протестираме срещу експерименталната течност и несъществуващата пандемия, ние също заслужаваме да сме спокойни.

Заслужаваме защита. С ваксината срещу COVID-19 аз получих тази защита, а с нея и свободата още по-често, по-радикално и по-публично да отричам пандемията и експерименталната течност! Наистина работи!

Но това не е всичко – като яростен противник на зеления сертификат, ваксината ми даде уникалната възможност да не го ползвам колкото си искам.

“Възраждане” – ваксинираме се днес, за да отричаме спокойно утре!”Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Българско селфи

Един нов пророк ми казва да пия белина. Тя вреди на дрехите, но помага за здравето

Стефан Янев: Няма струпване на войски на НАТО в България

"Такова решение няма - дискутира се и скоро ще бъде обявено пред гражданите", заяви министърът на отбраната

Huawei FreeBuds Lipstick - един много дизайнерски продукт

Безспорно са най-секси слушалките на пазара 

Срокът на "зелените сертификати" в България няма да се променя

За пътуване в ЕС обаче има специални правила от 1 февруари

"Галъп": Радев остава най-харесваният политик, за първи път от 2009 кабинетът се ползва с доверие

Над 60% искат Скопие в ЕС, но при спазване на Договора за добросъседство

Защо Русия обгради Украйна? Причината не е НАТО, а великоруската амбиция на Путин

Британският министър на отбраната Бен Уолъс към Русия: Ние нямаме конфликт с руския народ, а със зловредните дейности на Кремъл

Трагедия с 8 жертви помрачи Купата на африканските нации

Безредици на стадиона в камерунската столица Яунде