Възраждането на комедията Снимка: © Getty Images

Не знам дали всеки сам си преценя – примерно с граматиката не е така, не си я преценяш сам. Но съм убеден, че всеки, без изключение, има право на защита. Затова поздравявам ваксиниралите се депутати от “Възраждане” – за добрия пример, отговорността и грижата за близките им.

Пък и след два дни планират да се събират с хора навън. Може би затова са се ваксинирали – за да са по-спокойни, докато протестират срещу ваксините.

Или не, по последна информация те не са принципно против ваксините (които наричат “експериментална течност”, докато отхвърлят съществуването на пандемията), а са конкретно против зеления сертификат.

"Възраждане" са против ваксините, но 1/3 от депутатите им са си поставили дози срещу Covid

Което пак е супер, защото с примера си показват как точно да се освободим от него. Ако повече хора постъпят като депутатите на “Възраждане”, зеленият сертификат ще изчезне, защото ще са защитени (като депутатите на “Възраждане”).

Това се казва принципна позиция и твърдост на волята. Това се казва битка за кауза – тези господа са толкова радикално против зеления сертификат, че се ваксинират, само за да не го ползват! И така да го направят излишен. Гениално.

Кой би се сетил, че най-заклетите антиваксъри в публичното пространство са и най-добрите рекламни лица на ваксините? Цялото нещо си плаче да стане кампания, направо се пише само̀. Ето:

Сценарий за рекламен клип, 45 сек.

“Случвало ли ви се е да усещате тревога, притеснение и напрежение, докато отричате ваксините? На мен също. Затова избрах да се ваксинирам.

Като депутат от “Възраждане” и отявлен антиваксър, за мен е много важно да изразявам позицията си публично, за предпочитане в национален ефир.

Работата ми ме среща с много хора всеки ден – докато заедно протестираме срещу експерименталната течност и несъществуващата пандемия, ние също заслужаваме да сме спокойни.

Заслужаваме защита. С ваксината срещу COVID-19 аз получих тази защита, а с нея и свободата още по-често, по-радикално и по-публично да отричам пандемията и експерименталната течност! Наистина работи!

Но това не е всичко – като яростен противник на зеления сертификат, ваксината ми даде уникалната възможност да не го ползвам колкото си искам.

“Възраждане” – ваксинираме се днес, за да отричаме спокойно утре!”Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Глобален компютърен срив спря самолети, засегна компании и медии

Oт Microsoft казват, че работят по отстраняването на проблема

10:26 - 19.07.2024
Важно днес

Мирчев пита президента защо Пеевски е с държавна охрана от години

Бившият депутат твърди, че Пеевски от доста време се ползва с държавна охрана

09:55 - 19.07.2024
Важно днес

Стоянов: "Щяхме да коментираме BG Alert, ако имаше жертви", нападна "тези хора", които му искат оставката

Служебният премиер Димитър Главчев и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов дадоха съвместен брифинг от село Мамарчево за актуалната обстановка в страната. 

09:09 - 19.07.2024
Важно днес

Тръмп призова за единство и със серия от словесни атаки обеща нова ера за Америка

Тръмп изнесе рекордно дълга реч пред съпартийците си и заплаши с "най-голямото депортиране" в историята на САЩ

08:31 - 19.07.2024
Важно днес

След атака с дрон над Тел Авив има загинал и поне 10 ранени

Говорител на йеменските бунтовници хути пое отговорност за удара.

08:07 - 19.07.2024
Млада България

Проблемите и възможностите, които класациите на елитните гимназии скриват

Разговор с Анет Маринова - консултант по приобщаващо образование, за капацитета на образователната система да гарантира правото на образование и обучение в оптимални условия и за всички.

07:57 - 19.07.2024
Важно днес

Гръмотевични бури, но и опасна жега се очакват в петък

Предупреждения за високи температури и за гръмотевични бури

07:49 - 19.07.2024
Важно днес

Главчев свиква Съвета по сигурността заради продължаващите пожари в страната

Борбата с големия пожар в ямболското село Воден продължава

07:33 - 19.07.2024