Възраждането на комедията Снимка: © Getty Images

Не знам дали всеки сам си преценя – примерно с граматиката не е така, не си я преценяш сам. Но съм убеден, че всеки, без изключение, има право на защита. Затова поздравявам ваксиниралите се депутати от “Възраждане” – за добрия пример, отговорността и грижата за близките им.

Пък и след два дни планират да се събират с хора навън. Може би затова са се ваксинирали – за да са по-спокойни, докато протестират срещу ваксините.

Или не, по последна информация те не са принципно против ваксините (които наричат “експериментална течност”, докато отхвърлят съществуването на пандемията), а са конкретно против зеления сертификат.

"Възраждане" са против ваксините, но 1/3 от депутатите им са си поставили дози срещу Covid

Което пак е супер, защото с примера си показват как точно да се освободим от него. Ако повече хора постъпят като депутатите на “Възраждане”, зеленият сертификат ще изчезне, защото ще са защитени (като депутатите на “Възраждане”).

Това се казва принципна позиция и твърдост на волята. Това се казва битка за кауза – тези господа са толкова радикално против зеления сертификат, че се ваксинират, само за да не го ползват! И така да го направят излишен. Гениално.

Кой би се сетил, че най-заклетите антиваксъри в публичното пространство са и най-добрите рекламни лица на ваксините? Цялото нещо си плаче да стане кампания, направо се пише само̀. Ето:

Сценарий за рекламен клип, 45 сек.

“Случвало ли ви се е да усещате тревога, притеснение и напрежение, докато отричате ваксините? На мен също. Затова избрах да се ваксинирам.

Като депутат от “Възраждане” и отявлен антиваксър, за мен е много важно да изразявам позицията си публично, за предпочитане в национален ефир.

Работата ми ме среща с много хора всеки ден – докато заедно протестираме срещу експерименталната течност и несъществуващата пандемия, ние също заслужаваме да сме спокойни.

Заслужаваме защита. С ваксината срещу COVID-19 аз получих тази защита, а с нея и свободата още по-често, по-радикално и по-публично да отричам пандемията и експерименталната течност! Наистина работи!

Но това не е всичко – като яростен противник на зеления сертификат, ваксината ми даде уникалната възможност да не го ползвам колкото си искам.

“Възраждане” – ваксинираме се днес, за да отричаме спокойно утре!”Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Путин сравни войната в Украйна с борбата срещу нацистка Германия: "Отново ни заплашват танкове Leopard"

Руският президент отбеляза 80-годишнината от битката при Сталинград с познатата за Кремъл пропаганда

07:34 - 03.02.2023

КС да тълкува понятието "независимост на съдебната власт", поиска ГЕРБ

ГЕРБ е сериала КС с искане той да тълкува понятието "независимост на съдебната власт" на фона на предложената в парламента съдебна реформа

20:48 - 02.02.2023

ДАНС сезира прокуратурата заради меморандума с Gemcorp, ПП приветстваха проверката

Следва прокуратурата да назначи проверка и да прецени дали има доказателства за евентуално извършено престъпление.

20:13 - 02.02.2023

ДПС потвърди, че Хамид Хамид е в САЩ. Но пропусна да спомене, че е там с Гешев

Депутатът от ДПС Хамид Хамид е заедно с Гешев в САЩ

19:11 - 02.02.2023

Måneskin: Историята на успеха на 4-ма млади италианци и най-голямата рок група от години насам

Måneskin не е обичайна рок група, която пробива в света на музиката. Най-необичайното в нея е, че тя е от Италия - страна, която едва ли се слави като огнище на международни рок звезди.

19:00 - 02.02.2023

ЕС ще разследва “престъпления срещу мира“, извършени в Украйна

Центърът ще бъде установен в Хага и ще има за цел да "координира събирането на доказателства" за престъпления на агресия

16:42 - 02.02.2023

Никой не иска да е съдия по дело срещу прокурорски син

19-годишният младеж е с 8 обвинения, в това число закана за убийство и побой

16:41 - 02.02.2023

След среща с унгарския държавен глава, Радев повтори позицията на Орбан за войната в Украйна

Според Радев, конфликтът няма да бъде решен с още оръжия, а с "воля за диалог и дипломатически усилия"

15:53 - 02.02.2023