"Вече не вярвам в любовта": Фенове на Тейлър Суифт съпреживяват края на 6-годишната ѝ връзка с Джо Аулин Снимка: © Getty Images

Любовта е мъртва. Поне така смятат някои от феновете на поп звездата Тейлър Суифт, след като през уикенда стана ясно, че тя се е разделила с дългогодишния си приятел - актьорът Джо Алуин.

Историите за раздялата между известни личности често предизвикват внимание и интерес сред потребителите в социалните мрежи. Тази обаче достигна до нови нива, след като фенове на изпълнителката прекараха голяма част от почивните си дни в това да "скърбят" за раздялата ѝ. В тази връзка те споделяха публикации, видеа и дори странни теории. Някои смятат, че звездата е намекнала за края на връзката си още преди новината да бъде обявена.

А тя беше съобщена в "ексклузивни" репортажи на сп. "People" и "Entertainment Tonight". Те цитират близки до двойката източници, които твърдят, че Суифт и Алуин са сложили край на връзката си преди седмици, но причината за това не става ясна.

Двамата са заедно от 2016 г. насам, като оттогава насам те успяват да запазят много от личния си живот в тайна. През януари изпълнителката разкри в своя профил в Instagram, че една от песните в новия ѝ албум "Midnights" е писана именно за Алуин и тяхната любов.

33-годишната суперзвезда, както и нейният екип не са коментирали публично новината за раздялата. Това накара много от нейните фенове да не се доверят на прочетеното и да поставят информацията под съмнение.

"Мисля, че това е зле написана, непотвърдена статия", казва 30-годишната Британи Браунинг, цитирана от в. "New York Times"

Тя споделя, че не вярва двойката наистина е сложила край на отношенията си. Друга фенка - Тифани Хамър също е скептична: "Няма да повярвам, че това е вярно, докато не чуя нещо официално от Суифт, независимо дали ще е от публициста ѝ, или от майка ѝ, която може да го спомене случайно в някое интервю след година".

Хамър се дразни на това, че някои фенове са изпаднали в "истерия" около непотвърдена информация.

"В Reddit хората препрочитат текстовете от песните ѝ заради тази предполагаема раздяла и скърбят за нещо, което дори още не е потвърдено. Дайте си глътка въздух, докато не научите всичко", допълва тя.

Други фенове обаче вярват в написаното, макар и с известна предпазливост.

"Смятам, че медийната грамотност е наистина важна. Аз имам предимството да съм малко по-голяма от някои от тези по-нови фенове на Суифт. Вече съм изчела много клюки за знаменитости и знам на кого мога да се доверя и на кого не", казва 31-годишната Катрин Мор.

Преди дни новината за раздялата беше съобщена и от източник на CNN. Междувременно почитателите на Суифт в социалните мрежи започнаха да споделят видеа и публикации, с които да изразят "скръбта си" за края на любовните отношения на любимата им певица.

"Започнах да плача. Плаках няколко часа, а на следващия ден останах в стаята си цял ден. Хора дори идваха да видят как съм, защото не отговарях на никого. Това ме накара да повярвам, че любовта вече не е истинска", разказва 14-годишната Жизел.

В TikTok се появиха и редица теории, с които потребителите твърдят, че Суифт е намекнала за края на връзката си още преди седмици. Едно от доказателствата е фактът, че в един от скорошните ѝ концерти е сменила любовната си песен "invisible string", вдъхновена от близостта ѝ с Алуин, с "the 1", в която се разказва именно за приключили отношения.

Друго популярно видео в социалните мрежи е това как певицата изпълнява друг неин хит - "champagne problems", докато сдържа сълзите си. Песента е част от албума ѝ "Evermore" и историята в нея е за жена, която отказва брак и впоследствие се разделя с половинката си.

@averysel dw i was definitely crying too #taylorswift #erastour #champagneproblems #erazona #taylorsversion #swifttok #fyp ♬ original sound - Avery Selzer

В нова статия сп. "People" твърди, че Суифт и Алуин са се разделили, тъй като "не са били не са подходящи един за друг."

"Тейлър не смяташе, че те могат да проработят в дългосрочен план“, казва източника на изданието, като добавя, че раздялата се е случила „наскоро“ и „не е била драматична“.

Folklore: истории за любов и раздяла по време на изолация


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Руските чиновници вече не могат да пътуват дори до "приятелски" страни

Забраната е заради опасения, че могат да изнесат тайни на Русия зад граница

19:49 - 18.04.2024
Важно днес

Нови санкции изолират Иран с цел да пречат на производството на дронове "Шахед"

Техеран атакува Израел с "Шахед", с тях и Русия стреля по Украйна

19:03 - 18.04.2024
Важно днес

МВР отчете 10 срещи на Бойко Рашков с обвинените в контрабанда баща и син

Новият шеф на "Митниците" питат депутатите как очакват обикновен митничар да е "юнак" срещу каналджиите

16:00 - 18.04.2024
Бизнес

Ръст на измамите с фалшиви обяви за работа, сочи доклад на Revolut за сигурността на потребителите

Най-разпространени остават класическите измами с карта

15:40 - 18.04.2024
Европейски дневници

Бургас посрещна роуд шоуто на подкаста "Европеец"

Епизод 2: Бургас - проследете събитието на живо

13:01 - 18.04.2024