Виктория и Дейвид Бекъм облякоха лилавите си сватбени тоалети 25 години по-късно Снимка: © Instagram/Victoria Bechkam

Виктория и Дейвид Бекъм отпразнуваха 25-годишнината от своята сватба, като се върнаха назад във времето и отново облякоха сватбените си тоалети.

На обща снимка, качена в Instagram, двамата са седнали на кралски тронове, докато се държат за ръце, облечени във визии много наподобяващи техните оригинални тоалети в лилав цвят от сватбеното тържество, състояло се преди две десетилетия.

"Вижте какво открихме...", написа двойката в социалните си мрежи.

Британските медии пишат, че е трудно е да се определи дали това в действителност са същите дрехи, но много от детайлите и флоралните акценти съвпадат. Предизвикателството е отчасти заради старите сватбени снимки на двойката, които не са и много на брой в публичното пространство.

Виктория Бекъм обаче намекна, че това е автентичната ѝ рокля, като впоследствие публикува още снимки от сватбения си ден: "Не мога да повярвам, че са минали 25 години, а те все още ни стават!", написа тя.

Виктория и Дейвид Бекъм сключиха брак на 4 юли 1999 г. - четири месеца след като се роди първият им син Бруклин Бекъм. За официалната брачна церемония изпълнителката от "Spice Girls" е обелечена с бяла рокля без презрамки, създадена от американския дизайнер Вера Уанг.

За тържеството, на което бяха поканени близо 260 гости, обаче младоженците се появиха в изцяло лилави тоалети дело на британския моден дизайнер Антонио Берарди.

Виктория е с рокля, украсена с червени и лилави цветя, а Дейвид - с костюм с лилаво цвете на ревера. Дори техният син Бруклин, който тогава е едва на 4 месеца, е с костюм, шапка и лигавник - и трите в лилаво.

Наблюдатели откриват разликите между визиите в снимките от 1999 г. и тези сега. Преди 25 години Виктория е била с къса тъмна прическа, която подчертава повече флоралните мотиви на роклята ѝ, докато за визията си от 2024 г. е с дълга пусната коса. Дейвид, от друга страна, е с много повече татуировки на най-новата снимка, но стайлингът му е почти идентичен.

Сватбено тържество на двойката се състоя преди повече от две десетилетия в замъка Лутрелстаун край Дъблин, Ирландия. Пищната церемония и приемът струват около 750 000 паунда (около 1,2 млн паунда в днешни пари). От събитието обаче няма много снимки, тъй като то е в тесен семеен кръг. Сред присъстващите тогава са членовете на семейството на двойката, както и колежките на Виктория от групата "Spice Girls" Ема Бънтън, Мел Си и Мел Би.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Хакери искат милиони долари откуп, за да не пуснат крадени билети за концерти на Тейлър Суифт

Хакери изнудват Ticketmaster за милиони долари. Заплашват да пуснат крадени данни за билети на Тейлър Суифт

18:00 - 06.07.2024
Политика

Интервюто на Байдън пред ABC не донесе нищо, за да го избави от кризата

"Само Бог" можел да накара президента на САЩ да се оттегли от изборите

15:34 - 06.07.2024