Vivacom e с най-много пренесени мобилни номера за последната година

Vivacom е лидер с най-много пренесени мобилни номера към мрежата си за последната година. През този период най-много клиенти са избрали да се преориентират именно към този оператор.

Мобилните планове Unlimited дават привилегия на клиентите му да се възползват от истински неограничени оферти в най-бързата и най-голяма 5G мрежа в България.

"Доказваме, че изпълняваме това, което обещахме на нашите клиенти. Досега покрихме почти 68% от българското население и продължаваме да разгръщаме 5G инфраструктурата, за да увеличаваме постоянно супер бързото ни покритие. Всички наши клиенти могат да се наслаждават на допълнителни ползи при комбиниране на нашите мобилни и фиксирани услуги. Бъдещето започва от тук", каза Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

Високото качество на предлаганите услуги и най-бързата (въз основа на проучване на Ookla® на Speedtest Intelligence®) и най-голяма (с покритие в над 530 населени места и курорти) 5G мрежа в България доказаха Vivacom като предпочитан оператор, към който се прехвърлиха най-много мобилни номера през последната година .

Осигуряването на свързаност с голямо покритие, в съчетание с надеждна бърза връзка и иновативни продукти и услуги, превръща Vivacom в доверен партньор за своите клиенти не само в ежедневните, развлекателни и социални дейности, но и в сфери като образование и работа. С предложените наскоро нови комбинирани оферти, Vivacom предоставя на своите бизнес клиенти цялостни решения за всичките им комуникационни нужди.

Компанията продължава да разширява покритието на най-бързата 5G мрежа, с планове да достигне до 72% от населението и значителна част от големите пътища в страната до края на тази година. Всички клиенти на Vivacom могат да използват 5G мрежата без допълнително заплащане.

Vivacom предлага на своите клиенти модерни, високотехнологични телекомуникационни услуги и портфолио от атрактивни продукти. С Unlimited мобилни планове, на цена от 30,99 лева с ДДС (в комбинация с фиксирани услуги), потребителите получават неограничени минути за разговори, SMS и MMS в България и роуминг в ЕС, както и неограничени MB, включително в мрежата от пето поколение на Vivacom, без ограничение за целия период на използване. Клиентите могат да избират измежду широка гама от над 60 5G устройства в различен ценови клас.

За повече информация, може да посетите сайта на оператора.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Казусът Благовест Георгиев: Може ли Столичният общинският съвет да изключи съветник?

В началото на април Георгиев участва в пътен инцидент, а впоследствие се опита да избяга от местопроизшествието.

16:23 - 20.04.2024
Живот

Тейлър Суифт и разбитите сърца, или какво казват терапевти за 5-те фази на скръбта

Скръбта в действителност е по-малко предвидима

11:05 - 20.04.2024
Важно днес

Със 75 км/ч. над допустимата скорост е шофирал убиецът на треньора Ферарио Спасов

Футболният треньор Ферарио Спасов (61 г.) загина в катастрофа край Велико Търново през ноември миналата година.

10:23 - 20.04.2024
GEN Z дневници

VOL. 18: 40 години България на Еверест, каква република сме всъщност, Грузия с урок по бунт

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на представителите на поколение Z* в редакцията на "Булевард България"?

09:57 - 20.04.2024
Важно днес

11 души са пострадали при катастрофа на автобус с българска регистрация в Турция

В превозното средство е имало 14 пътници, сред които и двама български граждани.

09:17 - 20.04.2024