Free2Go на  Vivacom е първият предплатен  5G пакет в България Снимка: © Vivacom

Vivacom пуска първия предплатен пакет с достъп до 5G мрежа в България. Така компанията става първият мобилен оператор, който предоставя достъп до 5G мрежата си за всички услуги – мобилни услуги на абонамент, предплатени пакети и домашен 5G интернет.

От телекома акцентират и на увеличената стабилност и капацитет на връзката. В началото на лятото клиентите на предплатената гласова услуга ги очакват и по-атрактивни условия:

  • Стартовият пакет Free2GO е с двойно повече минути (800 мин.) и интернет (12 000 МВ) на цена от 12 лв. на месец.

Единственото, от което потребителите на предплатените услуги имат нужда, е да мобилно устройство, което поддържа 5G.

Друго предимство за клиентите е, че ще могат да ползват и нови актуализирани условия на допълнителните пакети при презареждане.

  • Най-атрактивният допълнителен пакет е Mix L+ с включени 800 мин. и 10 000 МВ на цена от 9.99 лв. на месец.
  • Сред ключовите предимства на стартовия пакет е включеният 5 800 МВ роуминг за ползване в ЕС.

Освен че е единствената предплатена тарифа с достъп до 5G мрежа, Free2Go е и единственият предплатен пакет, в който интернет достъпът не се таксува, отбелязват от Vivacom.

С предплатените услуги на Vivacom клиентите не заплащат такси при презареждане, като могат да използват целия наличен баланс за избор на допълнителен пакет според нуждите им.

,,Стратегически приоритет за Vivacom e не само да инвестираме в развитие на технологиите, но и да ги правим достъпни за все повече потребители. Това е и основната причина да разширим услугите си с предплатения пакет Free2Go – да дадем възможност на повече хора да се възползват от високите технологии. Ще продължим да развиваме мрежата си и да предлагаме най-атрактивните планове за нашите клиенти.“, казва Николай Андреев, изпълнителен директор на Vivacom.

Компанията даде начало на първата търговска 5G мрежа през септември 2020 г. във всички 27 областни градове в страната. За по-малко от три години са направени значителни инвестиции и е осигурен достъп до мрежата от пето поколение на 82% от българското население, отбелязват от компанията.

Това са 5,3 милиона души със свързаност до стабилно покритие, бърз интернет за работа и развлечение, постоянна качествена връзка с минимално забавяне при пренос на данни.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024
Живот

Рап битката между Дрейк и Кендрик Ламар - обиди, педофилия и тайни деца

Музикалните издания Billboard и Rolling Stone я обявиха за Гражданската война на рапа

10:16 - 06.05.2024