Тайно се надяваме, че топлите летни вечери предстоят и нищо не пречи да излезете на балкона и да си пуснете някой любим филм. Онзи голям правоъгълен екран в хола? Оставете го, не ви трябва.

Мобилната телевизия се разви много през последните години. Технологичната еволюция ни позволява непрестанно да следим телевизионния ефир стига само да имаме телефон подръка. Но това, че нещо е хубаво, не означава, че не може да стане още по-хубаво, нали?

По всяко време от годината има нещо интересно по телевизията. Пролетта е идеалното време за спорт, любителите на риалити програмите очакват с нетърпение есенния сезон, а през цялото това време качествените филми не слизат от екрана. Лятото обаче сме по-често навън, отколкото вътре, и точно в такива моменти мултимедийният портал TV GO на VIVACOM идва много под ръка.

На пръв поглед - TV GO е приложение за гледане на телевизия през мобилно устройство. Но като го „разцъкаш“ повече, виждаш и другите функции – много тематично On demand съдържание. Т.е не просто гледаш ТВ канали, а можеш да си избираш филми, спортни програми, даже и образователния за деца Disney English. 

Гледането на телевизия в последните години не само се измества от телевизора към друг екран, който не е застопорен у дома. Хората вече държат много повече на това да имат достъп до съдържание, което ги вълнува тематично. Крачка именно в тази посока прави и TV GO. 
Обновените мобилни планове Smart и i-Traffic на VIVACOM вече имат включен месечен бюджет на стойност до 30 лв., с който можете 

сами да избирате какво да гледате в TV GO. 

Бюджетите се зареждат всеки месец за срока на договора, като през това време имате опцията да закупувате най-различни пакети с филмови, детски, спортни или ТВ канали. По този начин всеки месец персонализирате своя акаунт и

пренареждате програмите спрямо желанията и интересите си.

Размерът на включения бюджет се определя от избрания от вас план. През първите 3 месеца от договора потребителите, предпочели плановете Smart и i-Traffic, получават и допълнителни MB за трафик към TV GO. 

Порталът TV GO вече е с изцяло нов интерфейс и дизайн, които го правят лесен за употреба дори за хората, които влизат в него за пръв път.

Как работи?

Възможността за персонализиране на акаунта става в новата секция "Абонаменти". Там можете да видите пакетите, от които имате възможността да избирате. Най-отдолу в секцията "Абонаменти" е посочен бюджетът, с който разполагате в зависимост от предпочетения абонаментен план. При закупуването на желания пакет се изписва оставащата сума, с която можете да добавяте други дигитални услуги в рамките на съответния месец. 

Какво още?

Обновените мобилни планове Smart и i-Traffic дават възможност за отстъпка от месечната такса и допълнителни мегабайти. А с всяко плащане на фактура през мобилното приложение My VIVACOM получавате 1 лв. отсъпки и допълнителни 2 000 MB като подарък, които можете да използвате от собствения си номер или да подарите на друг абонат от мрежата на VIVACOM.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Делян Пеевски получи бустерна доза от медсестрата на Борисов

"Категорично подкрепяме ваксинацията"

Ефектът на Covid-сертификата: Как ваксинирането се ускори за един ден

21 октомври е довел до почти 4-кратно увеличение на поставените дози ваксини

Иван Костов: Партиите са в плен на зловреден популизъм за Covid-мерките

"При това положение трябваше твърдо да се затвори всичко, за да продължат учениците да ходят на училище"

Кацаров след призивите за оставка: Налагам Covid-сертификата, за да спася животи - няма алтернатива

"Правя го с нежелание, но да сте чули тези, които искат оставката ми, да са предложили алтернатива?"

Всички са против покупката на "Нюкасъл" от принц Бин Салман: "Какво ли си мисли вдовицата на Хашоги"

Политици, организации и клубове протестират, феновете на тима се радват

Хората не са луди, политиците са некадърни

Ваксинационната кампания най-после помръдна от дъното - но не заради малодушието на партийните лидери

Прокуратурата разследва кой е авторът на снимката „Pi Ar Sevi Boiko”

Държавното обвинение разследва човека, който засне Гешев да си пише със Севделина Арнаудова - заплашен е със затвор или глоба