Тайно се надяваме, че топлите летни вечери предстоят и нищо не пречи да излезете на балкона и да си пуснете някой любим филм. Онзи голям правоъгълен екран в хола? Оставете го, не ви трябва.

Мобилната телевизия се разви много през последните години. Технологичната еволюция ни позволява непрестанно да следим телевизионния ефир стига само да имаме телефон подръка. Но това, че нещо е хубаво, не означава, че не може да стане още по-хубаво, нали?

По всяко време от годината има нещо интересно по телевизията. Пролетта е идеалното време за спорт, любителите на риалити програмите очакват с нетърпение есенния сезон, а през цялото това време качествените филми не слизат от екрана. Лятото обаче сме по-често навън, отколкото вътре, и точно в такива моменти мултимедийният портал TV GO на VIVACOM идва много под ръка.

На пръв поглед - TV GO е приложение за гледане на телевизия през мобилно устройство. Но като го „разцъкаш“ повече, виждаш и другите функции – много тематично On demand съдържание. Т.е не просто гледаш ТВ канали, а можеш да си избираш филми, спортни програми, даже и образователния за деца Disney English.

Гледането на телевизия в последните години не само се измества от телевизора към друг екран, който не е застопорен у дома. Хората вече държат много повече на това да имат достъп до съдържание, което ги вълнува тематично. Крачка именно в тази посока прави и TV GO.
Обновените мобилни планове Smart и i-Traffic на VIVACOM вече имат включен месечен бюджет на стойност до 30 лв., с който можете

сами да избирате какво да гледате в TV GO.

Бюджетите се зареждат всеки месец за срока на договора, като през това време имате опцията да закупувате най-различни пакети с филмови, детски, спортни или ТВ канали. По този начин всеки месец персонализирате своя акаунт и

пренареждате програмите спрямо желанията и интересите си.

Размерът на включения бюджет се определя от избрания от вас план. През първите 3 месеца от договора потребителите, предпочели плановете Smart и i-Traffic, получават и допълнителни MB за трафик към TV GO.

Порталът TV GO вече е с изцяло нов интерфейс и дизайн, които го правят лесен за употреба дори за хората, които влизат в него за пръв път.

Как работи?

Възможността за персонализиране на акаунта става в новата секция "Абонаменти". Там можете да видите пакетите, от които имате възможността да избирате. Най-отдолу в секцията "Абонаменти" е посочен бюджетът, с който разполагате в зависимост от предпочетения абонаментен план. При закупуването на желания пакет се изписва оставащата сума, с която можете да добавяте други дигитални услуги в рамките на съответния месец.

Какво още?

Обновените мобилни планове Smart и i-Traffic дават възможност за отстъпка от месечната такса и допълнителни мегабайти. А с всяко плащане на фактура през мобилното приложение My VIVACOM получавате 1 лв. отсъпки и допълнителни 2 000 MB като подарък, които можете да използвате от собствения си номер или да подарите на друг абонат от мрежата на VIVACOM.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

30 години затвор за Ар Кели: Първа присъда "виновен" за десетилетия на сексуален тормоз

Кели вероятно ще прекара остатъка от живота си зад решетките

ЕС налага по-строги мерки в борбата с климатичните промени

Страните предвиждат забрана за продажба на двигатели с вътрешно горене до 2035 г.

Доживотен затвор за главния обвиняем за атентатите в Париж

Подсъдимият Салах Абдеслам твърди пред съда, че "не е убиец"

Путин: Москва не се притеснява от присъединяването на Финландия и Швеция към НАТО

По-рано Кремъл заплаши, че се слага край на "безядрения статут" на Балгийския регион

Руска салата се появи в менюто на срещата на НАТО

Вечерята във втората вечеря е в музея Прадо

Kaufland е марка №1 за 2022 година в класацията „Любимите марки”

Компанията събра най-голям процент от гласовете в 14-ото издание на потребителската класация „Любимите марки“