Vivacom пуска специален пакет комбинирани услуги за малкия бизнес Снимка: © Vivacom

Vivacom пуска нов вид пакет от комбинирани услуги за фирмите, като с новата си кампания ще даде възможност на малкия бизнес да оптимизира разходите си и да бъде по-ефективен и конкурентоспособен. Решението е част от политиката на мобилния оператор да насърчава и подкрепя предприемачеството.

Специалното предложение, което телекомът прави за малките фирми се предлага в два варианта и включва комбинирани мобилни услуги, високоскоростен оптичен интернет и лиценз Microsoft 365 Business на оптимална цена. По този начин предприемачите получават всичко за своя бизнес на едно място, което ще улесни работните им процеси и ще им помогне да се справят по-добре в динамичната и предизвикателна бизнес среда.

Тройната комбинирана услуга включва Unlimited 100, оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload, както и Microsoft 365 Business Basic лиценз. Пакетът е на промоционалната цена от 49,99 лева без ДДС на месец, при сключване на 24-месечен договор. С Unlimited 100 абонатите ще получат достъп до неограничени минути, мегабайти и SMS-и в България, както и 1000 MB роуминг в определени мрежи в Сърбия, Северна Македония и Турция. Предвиден е и дигитален абонамент за „Капитал“ за срока на договора, така че бизнес клиентите на Vivacom да имат неограничен достъп до бизнес новини, анализи, класации на компании, доклади за индустрии и друга полезна информация от корпоративния свят.

Представителите на малкия бизнес имат възможност да изберат и двойната комбинирана оферта, която представлява комбинация от мобилна услуга и фиксиран интернет на стойност 39,99 лева без ДДС на месец при сключване на 24-месечен договор. Предложението отново включва мобилен план Unlimited 100 и оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload.

Специалните пакети са част от по-широката визия за подкрепа на предприемачеството, която има Vivacom. За втора година например телекомът представя в рекламната си кампания предприемачи от цялата страна – мобилният оператор ги определя като истинските „Бизнес Великани” заради големите им усилия и сериозния принос към българската икономика и развитието на обществото. Сред тях се нареждат дизайнери, танцови и спортни школи, ресторанти и много други, като първите, които Vivacom ще представи, са Работилница ПУНКТ и ресторант Вино & Тапас.

Освен новите специални предложения, Vivacom предлага редица други решения, които подпомагат дейността на фирмите – сред тях са дигитални решения за оптимизация и повишаване на ефективността на бизнеса, като облачна инфраструктура, IT консултации, телевизия за бизнеса с права за публично излъчване, онлайн магазин, създаване на уеб сайт, както и решения за защита срещу зловреден софтуер.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024
Важно днес

Борисов: "Мераклии за служебен премиер винаги ще се намерят"

Борисов прехвърли вината за хаоса около назначаването на служебен премиер на ПП-ДБ

09:55 - 29.03.2024
Важно днес

Заместник-омбудсманът Елена Чернева обясни защо е подала оставка

Елена Чернева беше една от 10 личности, сред които президентът Румен Радев има право да избира бъдещ служебен премиер

09:52 - 29.03.2024
Важно днес

Община Марица ще дари средства за транспортирането на загиналите в Германия българи

Общинските съветници са гласували единодушно дарението.

09:12 - 29.03.2024
Бизнес

Алесандро Микеле е новият творчески директор на Valentino

За първи път сред задълженията му ще бъде дизайнът на модни колекции за висшата мода

07:46 - 29.03.2024
Важно днес

Русия отново атакува енергийната инфраструктура на Украйна

При една от атаките е пострадало 5-годишно момиченце

07:46 - 29.03.2024