Vivacom пуска специален пакет комбинирани услуги за малкия бизнес Снимка: © Vivacom

Vivacom пуска нов вид пакет от комбинирани услуги за фирмите, като с новата си кампания ще даде възможност на малкия бизнес да оптимизира разходите си и да бъде по-ефективен и конкурентоспособен. Решението е част от политиката на мобилния оператор да насърчава и подкрепя предприемачеството.

Специалното предложение, което телекомът прави за малките фирми се предлага в два варианта и включва комбинирани мобилни услуги, високоскоростен оптичен интернет и лиценз Microsoft 365 Business на оптимална цена. По този начин предприемачите получават всичко за своя бизнес на едно място, което ще улесни работните им процеси и ще им помогне да се справят по-добре в динамичната и предизвикателна бизнес среда.

Тройната комбинирана услуга включва Unlimited 100, оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload, както и Microsoft 365 Business Basic лиценз. Пакетът е на промоционалната цена от 49,99 лева без ДДС на месец, при сключване на 24-месечен договор. С Unlimited 100 абонатите ще получат достъп до неограничени минути, мегабайти и SMS-и в България, както и 1000 MB роуминг в определени мрежи в Сърбия, Северна Македония и Турция. Предвиден е и дигитален абонамент за „Капитал“ за срока на договора, така че бизнес клиентите на Vivacom да имат неограничен достъп до бизнес новини, анализи, класации на компании, доклади за индустрии и друга полезна информация от корпоративния свят.

Представителите на малкия бизнес имат възможност да изберат и двойната комбинирана оферта, която представлява комбинация от мобилна услуга и фиксиран интернет на стойност 39,99 лева без ДДС на месец при сключване на 24-месечен договор. Предложението отново включва мобилен план Unlimited 100 и оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload.

Специалните пакети са част от по-широката визия за подкрепа на предприемачеството, която има Vivacom. За втора година например телекомът представя в рекламната си кампания предприемачи от цялата страна – мобилният оператор ги определя като истинските „Бизнес Великани” заради големите им усилия и сериозния принос към българската икономика и развитието на обществото. Сред тях се нареждат дизайнери, танцови и спортни школи, ресторанти и много други, като първите, които Vivacom ще представи, са Работилница ПУНКТ и ресторант Вино & Тапас.

Освен новите специални предложения, Vivacom предлага редица други решения, които подпомагат дейността на фирмите – сред тях са дигитални решения за оптимизация и повишаване на ефективността на бизнеса, като облачна инфраструктура, IT консултации, телевизия за бизнеса с права за публично излъчване, онлайн магазин, създаване на уеб сайт, както и решения за защита срещу зловреден софтуер.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Между Велики Преслав и Челе ди Булгерия в Италия - 23-ма мотористи сбъдват една мечта

Членовете на IMRG ще предадат специално послание между двата побратимени града

11:22 - 22.06.2024
Важно днес

Кметът на "Илинден" Емил Бранчевски е отстранен

Всички участия следва да се прекратят с началото на мандата

09:02 - 22.06.2024
Бизнес

"Оземпик" вдигна продажбите на по-малък размери дрехи и вече променя модната индустрия

Загубата на тегло кара все повече американци да обновяват гардероба си

08:59 - 22.06.2024