По време на тазгодишното издание на фестивала Midalidare Rock Vivacom ще посрещне всички фенове на рок музиката със специален филтър.

Събитието се провежда от 30 юни до 2 юли. Всички гости могат да свалят създадения за фестивала рокаджийски филтър и да се снимат на обособения ROCK CORNER.

Така ще имат шанса да спечелят интересни награди, включително парти уикенд за двама в Ибиса.

За да се включат в играта на Ulimited Party Filter Tour на Vivacom, феновете на летните музикални фестивали, трябва да свалят и използват Unlimited Rock филтъра, да сканират специалния QR код на мястото на фестивала и да споделят пост, видео или рийл в своя Instagram профил с най-якия ROCK момент от Midalidare и #UnlimitedByVivacom. Потребителите, които искат да участват, трябва задължително да последват Instagram профила на Vivacom, както и да направят своя пост, видео или рийл публичен.

Vivacom са се погрижили още и за поддържането на добрата музикална енергия и заряд, благодарение на Unlimited Rock Charge Points – три рок кули за зареждане на мобилни устройства. Те ще бъдат разположени на територията на фестивала и ще позволят на посетителите да споделят емоциите с най-близките си хора по време на цялото събитие без страх, че останат без заряд в батерията.

Фестивалът Midalidare Rock се провежда в рамките на няколко дни, но Unlmited Party Filter на Vivacom продължава цяло лято.

С него телекомът дава възможност на всички парти ентусиасти да пренесат енергията и настроението на музиката през цялото лято, като го ползват по всяко време, независимо от това къде се намират.

Vivacom Unilimited Midalidare Rock

След края на всяко събитие, на което присъства Unlimited Party Filter, телекомът ще тегли победителите, които имат възможността да спечелят Huawei FreeBuds 5 или Unlimited Party тениска. През септември ще бъде обявен и големият победител, който ще си спечели парти уикенд за двама в Ибиса, включващ самолетни билети, нощувки и вход за някои от най-горещите партита.

Пълните правила за участие в играта на Unlmited Party Filter, можете да прочетете ТУК

*Съдържание от Виваком


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Безпрецедентно фиаско за председателя на долната камара на Конгреса

Лобито на Тръмп в Камарата на представителите свали ръководителя ѝ

07:37 - 04.10.2023

21 души загинаха при тежка автобусна катастрофа в Италия

Пътниците са били туристи, има и непълнолетни

07:13 - 04.10.2023

70-годишен мъж е прострелян при заложническа криза в с. Вълково

Похитителят е освободил заложниците си след часове на блокада

00:39 - 04.10.2023

Флоренция забрани нови апартаменти за Airbnb в центъра на града

Местните власти се опитват да освободят повече жилища за местните жители в града

18:00 - 03.10.2023

Прегръдка между две лекоатлетки се оказа обект на цензура в Китай

Снимка с две спортистки беше цензурирана, но не заради трогателния момент на жените - а заради номерата върху техните екипи

17:04 - 03.10.2023