Vivacom продължава да надгражда портфолиото си от дигитални услуги. Сега телекомът официалното започва продажбите на електронни винетки и онлайн застраховане. Закупуването на винетка с Vivacom е достъпно за всички потребители, независимо за кой оператор са абонирани.

С тези онлайн услуги Vivacom предоставя улеснява потребителите в техните ежедневни задачи. С фокус върху удобството и спестяването на време и ресурси, компанията трансформира традиционните задачи като закупуване на винетка или сключване на застраховка.

Клиентите на телекома вече имат възможността да активират своите електронни винетки чрез дигиталния портфейл Pay by Vivacom или на сайта vivacom.bg. С няколко клика, те могат да изберат периода на валидност, да въведат необходимите данни и да завършат транзакцията във виртуална среда.

Цените на винетките в платформите на Vivacom отговарят на обявените от АПИ - 9 лева за уикенд винетка, седмична винетка на цена от 13 лв., месечна за 27 лв., тримесечна за 48 лв. и годишна за 87 лв.

Vivacom, съвместно с Boleron, пуска и платформа за онлайн застраховане.

В нея потребителите могат да избират между шестте основни видове застраховки - „Гражданска отговорност“, „Автокаско“, „Пътуване в чужбина“, „Имущество“, „Планинска застраховка“ и „Екстремни спортове“. Предимствата на дигиталната платформа са значителни, защото в нея клиентите да сравнят предложенията на водещите застрахователи и така да изберат най-желаната от тях оферта. Плащането се извършва лесно и удобно онлайн, а готовите документи се изпращат безплатно на посочен адрес в рамките на 2 работни дена.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Православният свят отбелязва Цветница

Имен ден празнуват над 364 хил. души у нас

09:03 - 28.04.2024
Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024
Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024