Владимир Каролев ще бъде преместен от УМБАЛСМ "Пирогов" Снимка: © https://www.facebook.com/elevenbg

Владимир Каролев, който пострада тежко при падане в Пирин през месец май, ще бъде преместен от УМБАЛСМ "Пирогов" в друго лечебно заведение за рехабилитация.

Това съобщават от спешната болница в София, цитирани от Нова ТВ. Проф. Николай Габровски, началник на клиниката по неврохурургия в "Пирогов", съобщава, че няма промяна в състоянието на 60-годишния Каролев и той все още е в кома.

Според информацията на болницата - той реагира на външни дразнители, но състоянието му изисква поддържащи грижи и му предстоят месеци на възстановяване. Семейството му е избрало лечебното заведение, в което ще продължи рехабилитацията му.

Владимир Каролев падна край връх Тодорка при каране на сплитборд на 9 май 2021 г. Планинската спасителна служба успя да го открие след няколко часа издирване. Икономистът бе открит в безсъзнание, с черепно-мозъчна травма, гръдна контузия и счупване на глезена. Първоначално той беше приет в болницата в Разлог със сериозен риск за живота, след което беше транспортиран в "Пирогов".


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Чехия разби руска мрежа за влияние на евроизборите и наложи санкции

Европейски политици са получавали пари от руски фондове за предизборните си кампании

12:35 - 28.03.2024
Важно днес

Кирил Петков: Няма да позволим регулаторите да се наредят на бърза ръка

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отговори задочно на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано му предложи "да си решим регулаторите".

11:48 - 28.03.2024
Живот

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?

Риалити формат на "Шоуто на Слави" тръгва в bTV след 15 г. пауза

09:24 - 28.03.2024