Внезапно почина 44-годишният продуцент на "Еуфория" и "The Idol" Снимка: © Getty Images

44-годишният продуцент на хитовите сериали Euphoria и The Idol Кевин Тюрен е починал внезапно този уикенд, съобщи Hollywood Reporter. Причината за смъртта му все още е неизвестна.

Заедно с популярния режисьор и сценарист Сам Левинсън, Тюрен основава компанията Little Lamb Productions, която продуцира номинирания 25 пъти за награди „Еми“ сериал „Еуфория“.

Поредицата, която представя живота на тийнейджърите и битката им с пристрастяването към наркотичните вещества, се превърна в сензанция в социалните мрежи.

До момента сериалът с участието на любимката на публиката и на критиката Зендая има два сезона. Очаква се снимките по третия сезон на "Еуфория" с изпълнителен продуцент Тюрен да започнат през декември след края на стачката на сценаристите и актьорите в Холивуд.

Успешното дуо Левинсън-Тюрен продуцира заедно с The Weeknd и сериала The Idol на HBO. Противно на високите очаквания историята на поп изпълнителка (Лили Роуз Деп), започнала любовен романс с енигматичен собственик на клуб в Лос Анджелис (The Weeknd), предизвика предимно негативни коментари след дебюта си.

Тюрен стои още зад харесваната от критиката драма Waves (2019) на Трей Едуард Шулц, екшън драмата на Netflix The Last Days of American Crime (2020) на Оливие Мегатон, комедията на Лена Дънам Sharp Stick (2022) и филма на Том Гормикан The Unbearable Weight of Massive Talent (2022) с участието на Никълъс Кейдж.

"Въпреки многото си постижения в Холивуд, най-голямата страст на Кевин бяха семейството и приятелите му. Той се гордееше с децата си. Двамата със съпругата му Евелина бяха твърдо решени децата им да израснат с ценности и гарантираха, че те ще променят света по значителен начин", заяви Джей Пенске, главен изпълнителен директор на компанията майка на Deadline и близък приятел на Тюрен.

Продуцентът е роден в Ню Йорк през 1979 г. Учи в Колумбийския университет, където се дипломира със специалност "Английски език и критически филмови изследвания". След това се мести в Лос Анджелис, където прави първите си големи професионални стъпки.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Руска атака в Харковска област, ранени са най-малко 8 деца

Ударите са били срещу град Дергачи, поразени са жилищни сгради

19:43 - 02.05.2024
Важно днес

Байдън след безредиците: Всеки има право да протестира, но не и да сее хаос

Президентът на САЩ заяви, че няма промяна на позицията му за войната в Близкия Изток

18:27 - 02.05.2024
Живот

Войната между TikTok и UMG приключи. Музиката на Адел, Дрейк и други артисти се връща в платформата

Музиката на най-големите изпълнители в света се завръщат в TikTok

17:35 - 02.05.2024
Важно днес

Макрон не изключи изпращане на войски в Украйна, ако Русия пробие фронтовите линии

Пред изданието "Economist" френският президент отново подкрепя идеята, че трябва да се обмисли изпращането на сухопътни войски в Украйна

15:10 - 02.05.2024