Последния път, когато Westworld привлече вниманието на зрителите по HBO, светът тъкмо навлизаше в Covid-пандемията, а всекидневните новини в реалността бяха по-напрегнати от полета на въображението за странното бъдеще на човечеството и роботите от сериала.

Повече от 2 години по-късно Джонатан Нолан и Лиса Джой са готови с новия сезон на Westworld, а HBO публикува изненадващо първия му тийзър.

Клипът показва завръщането на Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Ед Харис, Танди Нютън, Теса Томпсън, Арън Пол и други актьори във водещи роли.

Датата на премиерата също се крие между поредицата от енигматични и кървави сцени на фона на "Just a Perfect Day" на Лу Рийд - 26 юни 2022 г. ще е денят, в който излиза първият епизод от Сезон 4 в САЩ, като в Европа ще може да се гледа на 27 юни.

Westworld беше един от най-популярните сериали на HBO, като дебютният му сезон от 2016 г. се оказа рекордьор по зрителски интерес в категорията на оригиналните продукции на компанията.


"Домът на дракона" по HBO: "Историята не помни кръв. Тя помни имена" "Домът на дракона" по HBO: "Историята не помни кръв. Тя помни имена"

Новите сериали на май 2022 г. Новите сериали на май 2022 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Бийонсе сложи бижута на български дизайнери за снимка от своя нов албум

Бижута на Бийонсе от нова снимка за "Cowboy Carter" са дело на българските дизайнери Ливия Стоянова и Ясен Самуилов

17:24 - 12.04.2024
Важно днес

ГЕРБ и ДПС искат законови промени в полза на безконтролното строителство, казва "Зелено движение"

В неделя ще има протести срещу законодателните промени

16:26 - 12.04.2024