Yettel дава 200 лв. отстъпка за AirPods 3rd Gen с Lightning Case заедно с iPhone 14 Снимка: © Yettel Bulgaria

Този април Yettel предоставя страхотна възможност на всички верни почитатели на Apple, които планират да се сдобият със смартфон от последната серия iPhone 14.

Независимо на коя от последните модификации на iPhone 14 сте се спрели - iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro или най-мощния iPhone 14 Max, при покупка потребителите могат да се възползват от 200 лв. отстъпка от редовната цена на най-новите APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Case. Така цената им става 199,99 лв., вместо стандартната - 399,99 лв. По този начин с новия смартфон от актуалната 14-а серия клиентите могат да се сдобият и с последното поколение безжични слушалки на Apple на супер цена.

Офертата важи при сключване на договор за мобилни услуги с план по избор за 24 месеца в цялата търговска мрежа на Yettel и в онлайн магазина на оператора с въвеждане на промокод AIRPODS - без да е необходимо продуктът да се добавя отделно в кошницата.

APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Charging Case са изключено леки, с характерния изчистен дизайн на бранда. Стъблото им е с 33% по-късно от това на предишното поколение, а към него е включен и сензор за управление на музиката и разговорите. Технологията на слушалките позволява възпроизвеждането на пространствен звук – жироскопите и акселерометрите в AirPods работят заедно, за да проследяват движенията на главата, така че звукът от слушалките създава усещане, че носещият ги е в центъра на възпроизвежданото съдържание.

Безжичните слушалки позволяват до 6 часа време за слушане и до 4 часа разговори с едно зареждане, а само 5 минути престой в кутийката им им дават заряд за цял час с любимото аудио съдържание. С възможността за зареждане от Lightning Charging Case потребителите се наслаждават на до 30 часа време за слушане на музика и подкасти.

Както AirPods, така и Lightning Charging Case са с рейтинг IPX4 водоустойчивост, така че да са верен спътник навсякъде – и по време на тренировка, и ако ненадейно завали дъжд. Те са изключително лесни за употреба и работят чудесно с гласовия асистент на Apple за максимално лесно управление.

Слушалките са отлично допълнение към всеки смартфон от серията, който носи характерния за Apple дизайн, качество на използваните материали и висока производителност. Специалните аудио технологии и съвместимостта между всеки iPhone 14 и слушалките гарантират първокласно мултимедийно изживяване и поглъщащ звук.

Повече за офертата и пълните ѝ условия можете да откриете на сайта на оператора.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

НС направи важни крачки към приемане на еврото и взе решение за ускоряване на процеса

Парламентът постави като цел 1 юли 2025 г. за приемане на еврото у нас

17:56 - 26.07.2024
Технологии

Vivacom навлиза ударно в света на гейминга с турнира „Game ON“

Популярни геймъри, техните фенове и специални гост-звезди влизат заедно в епичен сблъсък за награда от 15 000 лева

17:46 - 26.07.2024
Важно днес

Русия арестува бивш зам.-министър на отбраната и го обвини в корупция

Офицерът е един от най-дълго служилите служители в областта на руската отбраната.

17:25 - 26.07.2024
Важно днес

МОН предлага две по-дълги ваканции за учениците

МОН с предложение за ваканциите и неучебните дни през учебната 2024/25 г.

15:28 - 26.07.2024