Yettel влиза в света на аудиокнигите с ново партньорство със Storytel Снимка: © Yettel

Yettel обяви ново партньорство с компанията за стрийминг на аудиокниги Storytel. Благодарение на него клиентите на телекома вече имат възможността да слушат аудиокниги от библиотеката на Storytel.

Потребителите ще имат достъп до над 500 000 заглавия, включително от български автори. Услугата влиза в каталога с дигитално съдържание на Yettel със специални условия за период до 6 месеца за настоящите и нови клиенти на оператора.

Абонаментът към Storytel се активира изцяло дигитално през мобилното приложение на Yettel като допълнителен пакет. От там потребителите могат да извършват и промени и ако решат, да прекратят абонамента си по всяко време без да дължат неустойка.

"Развълнувани сме да работим със Storytel, за да предоставим аудиоистории на световно ниво на нашите потребители в България. В Yettel винаги търсим начини да улесним дигиталния живот на клиентите ни и това партньорството е идеален пример. Със Storytel нашите потребители вече могат да се наслаждават на любимите си аудиоистории в движение, независимо дали пътуват за работа, тренират или си почиват у дома - идеалният начин да се забавляват и информират, независимо къде са“, казва Богдан Узелац, главен търговски директор на Yettel България.

Платформата за аудиокниги разполага с хиляди заглавия, като над 5000 от тях са на български език. В каталога са популярни автори, сред които Георги Господинов, Дж. К. Роулинг, Джордан Питърсън, Мария Касимова-Моасе, Джон Стайнбек, Марк Менсън и други. Потребителите могат да запазват и слушат съдържание и офлайн и да получават препоръки за съдържание според заглавията, които избират.

"Щастливи сме да обявим партньорството си с Yettel България, което е поредният стратегически ход за нас за кратко време в един от основните пазари за Storytel. Заедно ще създадем голяма стойност за нашите клиенти в един важен и динамичен пазар, какъвто е българският, и споразумения като това са от все по-голямо стратегическо значение за Storytel”, заяви Йоханес Ларчер, главен изпълнителен директор на Storytel.

Услугата за аудиокниги е включена в портфолиото на Yettel със специални условия както за новите и преподписващи клиенти, така и за настоящите, които не променят договорните си условия. Потребителите, които сключат нов договор за мобилни услуги до края на годината, ще могат да активират Storytel с 6 месеца период без допълнително заплащане, който е включен в абонаментния им план,

Услугата се предлага и на клиентите с план "Total Unlimited", които могат да я изпробват за 3 месеца без допълнително заплащане. Всички останали клиенти получават 14-дневен пробен период. Цената на услугата след изтичане на всеки от посочените период е 12.99 лв./месец с ДДС.

"Абонаментът за Storytel предоставя на потребителите една несравнима възможност да откриват ново завладяващо съдържание и любими автори. Сигурни сме, че клиентите на Yettel ще бъдат истински доволни да изследват нашата селекция от стотици хиляди часове аудиоистории във всички популярни жанрове от фантастика, трилъри, романтика и криминална литература до заглавия за самоусъвършенстване и истории за деца и младежи“, смята Лиза Василева, мениджър на Storytel за България.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024
Технологии

Apple обмисля важно решение за следващия си iPhone: как да вкара изкуствен интелект

Технологичният гигант обаче вече има конкуренция на пазара по този въпрос

16:53 - 28.04.2024