За Коледа А1 подарява неограничени мегабайти и достъп до всички ТВ канали на клиентите си Снимка: © Getty

До края на декември А1 дава неограничени мегабайти на максимална скорост за частните абонати с мобилна услуга и достъп до всички ТВ канали за клиентите на фиксирана телевизия. Подаръците са част от коледната кампания „Свързва ни доброто“, която набира средства за по-добро детско здравеопазване през "Моят А1".

Еднократните бонуси се активират от платформата за самообслужване "Моят A1", която има приложение за всички операционни системи и уеб версията на A1.bg. Чрез нея клиентите с профил на титуляр или ползвател на мобилна или фиксирана ТВ услуга ще могат да активират и ползват своите бонуси до 31 декември, когато приключва кампанията.

В зависимост от вида на услугите потребителят ще получи информация на началния екран на "Моят А1" как да се възползва от бонусите. При мобилна услуга трябва да се посочи номер, на който ще бъде активиран неограниченият трафик. По този начин клиентите могат да изберат дали те да ползват подаръка или да го подарят на друг номер от мрежата на А1.

За Коледа А1 подарява неограничени мегабайти и достъп до всички ТВ канали на клиентите си

Абонатите на ТВ трябва изберат номер на услугата от профила си в "Моят А1". На тази услуга ще бъде даден достъп до всички ТВ канали според възможностите на използваната технология. Бонусът важи за клиентите на всички видове ТВ услуга, включително сателитна, Xplore TV и безкабелната телевизия с приложение за смарт телевизор, а максималният брой канали надхвърля 200. Сред тях хората ще намерят разнообразно съдържание, включително спортните канали MAX Sport и Diema Sport, филмовите HBO и Cinemax, както и 7/8 TV.

Когато потребителят използва и мобилна услуга, и телевизия, той ще може да активира двата бонуса едновременно. По този начин A1 благодари на своите лоялни клиенти в навечерието на празниците.

Телекомът дава възможност на своите абонати и да се включат в дарителска кампания за Коледа, която събира средства за по-добро детско здравеопазване чрез приложението "Моят А1". Всеки клиент с профил може да направи дарение на стойност между 1 и 100 лева, а сумата ще се начисли в следващата фактура. А1 ще удвои сумата, която бъде събрана до 31 декември, и ще я дари за реновиране на педиатрично отделение в страната по проект „Светулка“ на фондация „За доброто“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Руска атака в Харковска област, ранени са най-малко 8 деца

Ударите са били срещу град Дергачи, поразени са жилищни сгради

19:43 - 02.05.2024
Важно днес

Байдън след безредиците: Всеки има право да протестира, но не и да сее хаос

Президентът на САЩ заяви, че няма промяна на позицията му за войната в Близкия Изток

18:27 - 02.05.2024
Живот

Войната между TikTok и UMG приключи. Музиката на Адел, Дрейк и други артисти се връща в платформата

Музиката на най-големите изпълнители в света се завръщат в TikTok

17:35 - 02.05.2024
Важно днес

Макрон не изключи изпращане на войски в Украйна, ако Русия пробие фронтовите линии

Пред изданието "Economist" френският президент отново подкрепя идеята, че трябва да се обмисли изпращането на сухопътни войски в Украйна

15:10 - 02.05.2024
Важно днес

Без възражения и въпроси е било взето спорното решение за строеж на частна детска болница

Решението на кабинета беше оттеглено след обществен натиск

14:50 - 02.05.2024
Живот

Елиникон: проектът за най-голям "умен" град в Европа, който набира все по-голяма скорост в Гърция

Амбициозният проект цели да превърне бившето летище в най-големия "умен" град в Европа

13:56 - 02.05.2024