За НЕГО. 8 подаръка за Свети Валентин Снимка: © Getty Images

Кога стана февруари? Най-вероятно не съм единственият, който си зададе този въпрос, след като установи, че изведнъж януари е приключил без да прати предварителна нотификация по случая.

Февруари тази година е с 29 дни, но това не прави времето до 14-ия ден от месеца по-малко. Да, Денят на влюбените идва много скоро.

Затова без излишни встъпителни думи ще кажем, че следващите редове са насочени към жените, които искат да зарадват любимия мъж с нещо хубаво, с което да изразят любовта си. Гарантираме, че ще си харесате поне една идея, а най-вероятно ще запазите няколко и за следващите поводи.

Екстремно преживяване

полет със самолет

Мъжете обичат екстремното, така че едно по-различно преживяване винаги е добър подарък за празника.

Възможностите в това отношение вече са наистина неограничени и много зависи от желанията на вашия човек. Makaroon.bg събира много от тях в своята „фабрика за подаръци и емоции“. Започваме със „стандартните неща“ като скок с бънджи, минаваме през урок по каране на ендуро мотор на една гума и рали крос с бъги, за да стигнем до урок по пилотиране на двуместен самолет.

Смарт часовник от А1

Huawei smart watch

Ново смарт устройство никога не е лоша идея, особено ако ни помага да сме в добро здраве. За щастие на помощ идва онлайн магазинът на А1, който е зареден с изключително богата гама от интересни неща – смартфони, таблети, телевизори, лаптопи, смарт часовници и всякакви други джаджи.

В случая се спираме на един от много добрите варианти на умен часовник в гамата на Huawei – GT4 46 мм, която се предлага в черно, зелено и сиво. Само споделяме няколко ключови параметри – стилен дизайн, 1.43" AMOLED дисплей, усъвършенствани възможности за мониторинг на здравните показатели и до 14 дни живот на батерията.

Важно уточнение – съвместим е с iOS и Android. И той, както и останалите технологични бижута от сайта и магазините на А1 се продава на лизинг за абонати, както и в брой без да е нужно да сте клиент на компанията.

Фитнесът се пренася у дома

ИКЕА спорт

Ако мислите, че той прекарва прекалено много време във фитнес залата или просто знаете, че ще се радва да тренирате заедно в спокойна атмосфера у дома, то IKEA имат точното решение – лимитираната колекция DAJLIEN, която е посветена на тренировките вкъщи. Състои се от 19 универсални продукта в много приятни пастелни цветове, които ви дават възможност да се грижите за тялото си и без да се налага да напускате дома.

Пейка за упражнения с място за съхранение, тежести, колани за йога, масажна топка – това са само част от всички стилно изглеждащи продукти от серията, чието име на шведски означава „ежедневно“.

Излишно е да казвам, че бонусът в случая е, че не правите подарък само на него, но и на себе си.

Туристически обувки, но не само за планината

За разлика от жените, повечето мъже не обичат излишното разнообразие на обувки. Ако дадени маратонки са удобни, то много от нас биха ги носили до скъсване.

При туристическите обувки проблемът е, че не всички модели са толкова стилни, че да могат да бъдат носени и извън преходите в планината, което е неприятно, защото през зимата градските улици у нас правят използването на туристическите обувки възможно най-добрият избор. Затова добрият избор на такъв тип обувки може да се окаже перфектният подарък. Ние ви предлагаме моделът Peakfreak на Columbia. В много приятен бледозелен цвят и с изчистен дизайн, който става и за ежедневна употреба. Споменахме ли, че във Fashion Days в момента цената му е 185,99 лева вместо 308,99?

Вълнен пуловер

Качественият пуловер винаги е добър избор за един мъж. Затова директно се насочваме към пуловера San Thomas от HUGO BOSS. Той е изработен от 100% необработена вълна, което означава само едно – топлина, с която няма да иска да се раздели в студените месеци. Към това добавяме и стилния вид с високо поло и трите налични цвята – слонова кост, тъмнокафяв и сив меланж.

Билет за концерт

Да слушаш на живо любим изпълнител или група е преживяване за цял живот, което можете да подарите на любимия. И ако за желаните концерти в България билетите може да са свършили, то това само ви води до идеята да комбинирате хубав концерт с екскурзия в чужбина.

Възможностите са много и със сигурност можете да си организирате няколко прекрасни дни в хубав европейски град, до който и самолетните билети не са особено скъпи.

Дегустация на вино

Още едно предложение, което попада в графата на „преживяванията“. Дегустацията на вино е много приятно занимание, чрез което заедно ще обогатите небцето и винената си култура.

Нашето предложение за вас е да „преоткриете българските сортове“ в Cellar 52 на улица „Оборище“ 52 в София. Дегустацията за двама включва изпробване на 5 различни български сорта, към които получавате плато със занаятчийски сирена, колбаси и гризини. Не по-лош вариант е да направите дегустацията като част от хубав СПА уикенд.

Луксозна гривна

Гривната винаги е добро решение за подарък за него. Особено когато въплъщава непокорния му дух, изразен чрез суровата красота на дивата природа. А именно това излъчват всички модели от бунтарската колекция Rebel at Heart на Thomas Sabo – сила, мощ и неподправеност. Или казано накратко – всичко, което харесвате в него! Затова намираме мъжките гривни Thomas Sabo с оксидирано сребро, тигрово око, синтетичен тюркоаз или ахат за перфектния подарък, с който да го изненадате за Свети Валентин. И повярвайте, с тази изненада ще го впечатлите подобаващо!

Кафе кутия „Шоколад“

Ако за него денят не може да започне без чаша кафе, следващото предложение няма как да не му хареса. DABOV Specialty Coffee е място, в което отношението към кафето е изведено на различно ниво.

Зад марката стои Йордан Дъбов, който внимателно подбира най-доброто от специалните кафета по цял свят, за да го предложи на своите клиенти.

Посещение на място ще ви убеди в написаното, а ако нямате тази възможност, то онлайн магазинът е на ваше разположение. Изборът сред висококачествените кафета е богат, а за Деня на влюбените ви предлагаме да подарите кафе кутия „Шоколад“. Тя включва четири пакета с по 200 грама кафе с наситен шоколадов вкус от държави като Гватемала и Етиопия. В DABOV могат и да смелят кафето с подходяща едрина за метода, по който вие приготвяте кафето си.

За НЕЯ - подаръци за Свети валентин за жена За НЕЯ. 8 подаръка за Свети Валентин


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024
Технологии

Apple обмисля важно решение за следващия си iPhone: как да вкара изкуствен интелект

Технологичният гигант обаче вече има конкуренция на пазара по този въпрос

16:53 - 28.04.2024
Важно днес

Илхан Андай: Елена Йончева е ефектен трансфер за ДПС, но тя е бомба със закъснител

Според журналиста Илхан Андай номинацията на Йончева не е най-доброто, но е необходимото за ДПС

16:10 - 28.04.2024
Живот

Волейбол под Айфеловата кула и коне във Версай. Париж вече се подготвя за Олимпийските игри

Само на няколко метра от Айфеловата кула вече се строи временен стадион за плажен волейбол

14:45 - 28.04.2024
Важно днес

Борисов: Мои противници на тези избори не са ПП-ДБ, а "Възраждане" и БСП

Борисов е готов ГЕРБ да управлява, но с "наши премиери и министри"

12:20 - 28.04.2024
Важно днес

Журналисти са арестувани в Русия заради сътрудничество с екипа на Навални

Двамата журналисти са обвинени в "екстремизъм"

11:30 - 28.04.2024
Важно днес

Турция не отказа среща по темата "Боташ" и поиска сътрудничеството с "Булгаргаз" да продължи

Турция засега не показва готовност за прекратяване на споразумението с "Булгаргаз"

09:46 - 28.04.2024