Звездата от Mad Men Джон Хам се ожени за момичето от финала на сериала

Mad Men e сериалът, който направи Джон Хам известен актьор - а 7 години след финала култовото шоу продължава да му носи късмет.

В събота 52-годишният Хам е сключил брак с приятелката си Анна Осеола (35 г.) - момичето, което участва в последния епизод на Mad Men през 2015 г.

Осеола играе ролята на Клемънтайн - млада рецепционистка от хипарски терапевтичен център на брега на океана в Калифорния.

Героят на Хам Дон Дрейпър се озовава при нея на финала на пътешествието си без посока, стигнал на ръба на силите си и изгубил себе си след десетилетие на възходи и падения в рекламния бизнес на "Медисън авеню" и разпад на личния му живот.

Образът на Клемънтайн като момичето с плитките и бродираната риза е вдъхновен от истинска реклама на Coca-Cola от 1971 г. на McCann Erickson, която има важно символно значение на финала на епизода.

Мястото, на което Mad Men снимат последната си сцена - каньона Андерсън в региона на Биг Сър - е и площадката, която Джон Хам и Анна Осеола избират за сватбената си церемония на 24 юни.

Сред гостите им са били приятели-актьори като Били Крудъп, Пол Ръд и Тина Фей.

Песента, която двойката е избрала за тържеството си, е You Only Live Twice от филма за Джеймс Бонд от 1967 г., съобщава TMZ.

Хам и Осеола се запознават по време на снимките за сериала, но романтичната им връзка започва цели пет години по-късно. Преди да започнат да излизат заедно, Хам имаше доста продължителна връзка с актрисата Дженифър Уестфелд, но двамата се разделиха през 2015.

Звездата от Mad Men беше заклет ерген, като твърдеше, че травмата от раздялата на собствените му родители го е накарала да се откаже от брака.

През 2022 г. обаче той даде интервю за Хауърд Стърн, в което намекна, че е преосмислил възгледите си за семейния живот и е готов да бъде съпруг и баща.

Хам признава, че е потърсил помощ за психичното си здраве в последните години (част от проблема е и зависимостта му от алкохола), като разговорите му с терапевта са помогнали да разбере защо миналите му преживявания блокират способността му да се отдаде и обвърже с друг човек в любовния си живот.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Двама младежи загинаха при тежка катастрофа в Пловдив

Още двама души на 22 г. са с опасност за живота

07:33 - 13.05.2024
Важно днес

Путин отстрани военния министър Сергей Шойгу, предложи икономист на поста

Шойгу ще смени секретаря на Съвета по безопасност Николай Парушев.

22:44 - 12.05.2024
Важно днес

Корнелия Нинова: Имам правото да кажа, че ние сме автентичното ляво

Лидерът на БСП видя приемственост в листите за ЕП

19:10 - 12.05.2024
Важно днес

Синът на Явор Божанков рани друго дете с пистолет на празненство в Арбанаси

Децата помислили изоставеното оръжие за играчка

17:21 - 12.05.2024
Важно днес

Гърция бойкотира клетвата на президента на Северна Македония

Българският президент също не присъства на церемонията в Скопие

16:41 - 12.05.2024
Важно днес

Пожар във Варшава изпепели търговски център с 1400 магазина

Комплексът е бил затворен в неделя и няма пострадали

14:48 - 12.05.2024