А1 започва кампанията „Смартеница“, която представя първата мартеница за смарт часовник. С нея операторът съчетава българската традиция с модерните технологии във функционален аксесоар - каишките в бяло и червено, вдъхновена от цветовете на мартеницата.

„Днес технологиите определят ежедневието, но ние в А1 ценим традициите и им вдъхваме нов живот. Кампанията „Смартеница“ е пример за нашия ангажимент да свързваме значимото за хората с новите технологии. С вплитане на традицията за носене на мартеница и иновативното в смарт аксесоарите, ние предоставяме на хората модерен и практичен начин да спазват българския обичай.“, споделя Александър Колев, мениджър "Продуктово портфолио и аксесоари" в А1 България.

В промоционалния период на кампанията „Смартеница“, от 12 февруари до 12 март, всеки желаещ може да си закупи смарт часовник от селекцията на A1 и да получи каишката Смартеница.

На фокус в промо офертата са моделите с усъвършенствани функционалности от сериите Huawei GT 4 и GT 3, както и модели от серията Samsung Galaxy Watch 6 и други от портфолиото на оператора. Клиентите ще имат възможност да си закупят отделно и само каишка Смартеница на цена от 14.99 лв.

За свободна продажба са на разположение пет вида персонализирани каишки, пригодени за основните модели умни часовници на пазара, като тези за Samsung и Huawei са с размери 18 мм, 20 мм и 22 мм, а другите два са за Apple 38/40/41 и 44/45/49.

Aксесоарът и промо офертите със смарт часовник могат да бъдат закупени както онлайн от сайта, така и в магазините на А1 до изчерпване на наличностите.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Технологии

ChatGPT "проговори"... с гласа на Скарлет Йохансон. Компанията твърди, че не е умишлено

ChatGPT намери своя глас, но изглежда не всички го харесват

18:34 - 20.05.2024
Важно днес

Състоянието на Роберт Фицо е стабилно, вече комуникира

Премиерът на Словакия беше прострелян пет пъти. Мотивите може да са политически

17:14 - 20.05.2024
Живот

Защо двете най-големи телевизии в Дания записаха общ клип срещу Meta

Кампанията е срещу фалшивите новини във Фейсбук, на които и водещите стават жертви

16:57 - 20.05.2024
Важно днес

"Главболгарстрой" ще строи Вертикалния газов коридор

Проектът свързва газопреносната мрежа с тези на Румъния и Гърция и идеята е България да транзитира газ

15:58 - 20.05.2024
Важно днес

Съдът в Хага поиска арест и за Нетаняху, и за лидери на "Хамас"

Обвиненията са за военни престъпления и престъпления срещу човечеството

14:32 - 20.05.2024