За Коледа А1 подарява неограничени мегабайти и достъп до всички ТВ канали на клиентите си Снимка: © Getty

До края на декември А1 дава неограничени мегабайти на максимална скорост за частните абонати с мобилна услуга и достъп до всички ТВ канали за клиентите на фиксирана телевизия. Подаръците са част от коледната кампания „Свързва ни доброто“, която набира средства за по-добро детско здравеопазване през "Моят А1".

Еднократните бонуси се активират от платформата за самообслужване "Моят A1", която има приложение за всички операционни системи и уеб версията на A1.bg. Чрез нея клиентите с профил на титуляр или ползвател на мобилна или фиксирана ТВ услуга ще могат да активират и ползват своите бонуси до 31 декември, когато приключва кампанията.

В зависимост от вида на услугите потребителят ще получи информация на началния екран на "Моят А1" как да се възползва от бонусите. При мобилна услуга трябва да се посочи номер, на който ще бъде активиран неограниченият трафик. По този начин клиентите могат да изберат дали те да ползват подаръка или да го подарят на друг номер от мрежата на А1.

За Коледа А1 подарява неограничени мегабайти и достъп до всички ТВ канали на клиентите си

Абонатите на ТВ трябва изберат номер на услугата от профила си в "Моят А1". На тази услуга ще бъде даден достъп до всички ТВ канали според възможностите на използваната технология. Бонусът важи за клиентите на всички видове ТВ услуга, включително сателитна, Xplore TV и безкабелната телевизия с приложение за смарт телевизор, а максималният брой канали надхвърля 200. Сред тях хората ще намерят разнообразно съдържание, включително спортните канали MAX Sport и Diema Sport, филмовите HBO и Cinemax, както и 7/8 TV.

Когато потребителят използва и мобилна услуга, и телевизия, той ще може да активира двата бонуса едновременно. По този начин A1 благодари на своите лоялни клиенти в навечерието на празниците.

Телекомът дава възможност на своите абонати и да се включат в дарителска кампания за Коледа, която събира средства за по-добро детско здравеопазване чрез приложението "Моят А1". Всеки клиент с профил може да направи дарение на стойност между 1 и 100 лева, а сумата ще се начисли в следващата фактура. А1 ще удвои сумата, която бъде събрана до 31 декември, и ще я дари за реновиране на педиатрично отделение в страната по проект „Светулка“ на фондация „За доброто“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

7 ученици от България решаваха глобални проблеми в симулация на заседание на ООН

Ученици от частно училище "Откривател" участваха в престижната конференция „Монтесори модел Обединените нации“ (MMUN)

12:10 - 13.05.2024
Важно днес

Съдът разреши на службите да разследват "Алтернатива за Германия" за екстремизъм

Определянето на партията като такава означава, че тя може да бъде наблюдавана тайно, включително чрез подслушване и вербуване на информатори вътре в нея

11:14 - 13.05.2024
Важно днес

9 арестувани при полицейска акция срещу търговците на гласове в Бургас

Проверяват се търговски обекти за списъци с имена и оставени лични карти.

10:15 - 13.05.2024
Политика

Какво събра първите дами на Украйна и Сърбия в Белград?

Олена Зеленска е на посещение в Белград заедно с Дмитро Кулеба

10:03 - 13.05.2024