100 каузи и 1 000 000 лв. средства за дарителски каузи отчете екипът на "Един процент промяна" Снимка: © Един процент промяна

Екипът на сдружението "Един Процент Промяна" отпразнува огромен крайъгълен камък в историята си - 100 подкрепени каузи + 1 000 000 лв., събрани за благотворителност.

На събитие на 24 април сдружението събра над 200 приятели, дарители и бенефициенти. Официален гост на събитието беше олимпийската шампионка по художествена гимнастика Симона Дянкова, която бе и водеща и даде силното послание, че всеки може да е "носител на златен медал за доброто".

Ива Дойчинова, български радио и телевизионен журналист, предаде на гостите колко е важно да си благодетел, защо модерните будители носят промяната в днешно време и какво я е вдъхновило да стане редовен дарител на Сдружението.

Специален гост беше и британският автор Джон-Пол Глинтофф, чиято книга “How to change the world” вдъхновява основателите да създадат "Един Процент Промяна" и да обединят хората в малки чести жестове на доброта. Той беше подготвил малка работилница за гостите, в която ги провокира да помечтаят заедно как с малки жестове да променят и подобрят света около тях.

Един Процент Промяна с гордост почете и деветимата дарители, които подкрепят сдружението от създаването му и са участвали във всичките му 100 каузи досега. Сдружението приканва всички да се присъединят към инициативите, за да градим общност от активни, съпричастни граждани, които даряват редовно, защото:

  • "Шансът да променим света не е един на милион. Ние го правим всеки ден."
  • "Хората, които ги е грижа, не са един на милион. Ние ги срещаме всеки ден."
  • "1% от твоите месечни доходи са достатъчни, за да променим нечий живот"

Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024
Живот

Рап битката между Дрейк и Кендрик Ламар - обиди, педофилия и тайни деца

Музикалните издания Billboard и Rolling Stone я обявиха за Гражданската война на рапа

10:16 - 06.05.2024
Спорт

Изненадваща победа за Ландо Норис в Гран при на Маями във Формула 1

Въпреки че не спечели състезанието Верстапен увеличи преднината си в шампионата пред своя съотборник Серхио Перес

09:21 - 06.05.2024