ActiveBeauty.bg – новото онлайн списание на dm Снимка: © dm Bulgaria

В света на възрастните ангажиментите не свършват. Често неглижираме себе си и искаме да отметнем всичко възможно най-бързо – да напазаруваме, да изчистим дома, да сготвим. И може би най-накрая да направим маската за лице, която отлагаме от месец.

Десетки книги и списания за модерната жена учат как да балансираме, да оптимизираме, да приоритизираме.

Има ли обаче някой време да ги чете?

Нещо приятно и смислено, с бързи съвети за успех в най-сложната галактическа мисия - “Мисия жена”, е новото онлайн списание на dm - ACTIVE BEAUTY.

Експертите от любимата ни верига dm умеят да успокояват жените. Забелязали ли сте хармонията, която цари в магазините им. Десетки изнервени жени балансират енергията си между прецизно подредените рафтове, а в магазините им мирише на чисто и сякаш всичко е под контрол.

Преди няколко месеца dm отвориха своя онлайн магазин, стартираха мобилно приложение, а сега следващата стъпка е електронното им списание ACTIVE BEAUTY. В него хармонията се пренася онлайн, а красотата е още в заглавието.

Много жени пренебрегват бюти ритуалите, само защото не знаят кои са точните продукти за собствената им кожа и коса. И когато се изправят пред рафта в магазина се губят в морето от продукти. Мисълта да ги изчетат, често може да ги откаже от идеята за избор. Ето защо съветите на специалистите от dm са толкова ценни.

В рубриките на ACTIVE BEAUTY Красота и Коса е събрана много полезна информация – от правилните ежедневни ритуали за здрава кожа, през най-модерните тенденции за грим, прическа и маникюр, до това защо е важно да следим срока на годност на козметиката.

В специалната секция Здраве на ACTIVE BEAUTY има верните отговори за поддържане на добра форма. Идеи за здравословна закуска, спортни храни и дори здравословни заместители на мляко и месо. Направена е и селекция от разнообразни био продукти.

Колкото и да говорим за равноправие на половете днес, грижата за дома и семейството обикновено се пада върху жените. Те просто носят вътрешната сила да създават ред, баланс и красота около себе си, така че и другите да се чувстват добре. Безкрайното чистене и лъскане до блясък вкъщи едва ли са любими занимания на някого. С правилни и висококачествени продукти, мисията „Уютен дом“ е изпълнима, а в онлайн списанието на dm има рубрика Лайфстайл и Семейство, с полезни трикове и съвети за … поддържане на дома ни? Не! За въвличане на всички членове на семейството в чистенето.

Партньорът Ви оставя мръсните си дрехи навсякъде. Помолили сте го няколко пъти да се погрижи за тях, но нищо не се променя. Какво да направите, за да се включи и той в домакинските задължения? Тук е моментът да приложите “nudging” (натиск) – понятието идва от поведенческата икономика и следва да се разглежда като „леко побутване.“

Стана ви интересно, нали? И на нас.

След споделената работа, трябва да дойде и почивката – в activebeauty.bg ще намерите и идеи за нови хобита и пътешествия, защото знаем, че колкото и да е ангажирана една жена, винаги има време да свърши още нещо, ако е приятно и с приятели.

Затова, не планирайте всичко, прекарайте малко време онлайн и просто се оставете на късмета и импровизацията.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Huawei Mate X3 - златното сечение между дизайн и функционалност

Да направиш тънък, лек и красив сгъваем телефон, който да не прилича на сандвич, със сигурност не е проста задача

19:21 - 31.05.2023

Домът на киното си търси нов стопанин

Казусът за съдбата на Дома на киното привлече вниманието и на депутати в парламента

18:43 - 31.05.2023

Прокуратурата повдига обвинения на кмета на Варна Иван Портних

Иван Портних е привикан от Окръжна прокуратура във Варна като обвиняем по два казуса

17:48 - 31.05.2023

Гигантски гумени патета плават в Хонконг

Запознайте се с проекта на холандския творец Флорентин Хофман отблизо

17:39 - 31.05.2023

Петков се яви на разпит в прокуратурата, въпреки че ѝ няма "голямо доверие" (Обновена)

Петков е бил разпитван за разпространения от Радостин Василев запис на заседанието на ПП

16:59 - 31.05.2023

Петьо Петров - Еврото е издирван по обвинения в принуда и незаконни записи

Прокуратурата издирва Пепи Еврото, за да го обвини в принуда и правене на незаконни записи

16:04 - 31.05.2023

Ясен Тодоров остава зам.-директор на НСлС: Главният прокурор назначавал и чистачките в Следствието

Прокурорската колегия на ВСС отказа да разгледа искането за отстраняване на Ясен Тодоровс

15:58 - 31.05.2023