"България те иска": Kaufland призовава българите в чужбина да се върнат Снимка: © Kaufland

Kaufland България вече е част от платформата Bulgaria Wants You, която цели да мотивира българите в чужбина да се завърнат в страната.

Bulgaria Wants You е мултимедийна платформа, която обединява и представя на потребителите възможностите за работа, предлагани от различни компании в страната, и информация за реалния стандарт, условия, среда и начин на живот в различните региони на България. Платформата е частна инициатива, разработена от Сдружение ДНК и се осъществява основно в партньорство с бизнеса, но и с подкрепата на редица общини и институции.

Хипермаркетът е представен като атрактивно място за работа, където професионална реализация могат да намерят талантливи хора, живеещи или учещи в чужбина, но желаещи да се върнат у нас.

„Посетителите на платформата могат да намерят информация за Kaufland като лидер в сектора за модерна търговия и като един от най-големите и желани работодатели в България, да се запознаят с работодателските практики на компанията и с разнообразието от възможности за развитие, които тя предлага“, съобщиха от Kaufland.

Компанията разказва във видео историите на свои служители, които са завършили образованието си в чужбина, завърнали са се в България и са се реализирали успешно в Kaufland.

„Kaufland оставя посланието, че вратите на компанията са отворени за талантливите българи, които искат да се завърнат и реализират кариерно в България“, споделят от фирмата.

Търговската верига е сертифицирана като Топ Работодател от международния независим институт Top Employers Institute и само за последната година има над 8 отличия за свои проекти, реализирани в рамките на нейната работодателска политика. "Водещи приоритети в работодателската политика на Kaufland са грижата за служителите и тяхното кариерно развитие“, споделят от Kaufland.

Добавят, че предлагат на служителите си сигурно работно място и коректно отношение, атрактивно възнаграждение, възможности за професионално и личностно развитие, международен опит, богат пакет от социални придобивки, гъвкаво работно време и различни програми за обучение и кариерни насоки.

През 2018 г. Kaufland България даде началото и на най-мащабния си и иновативен проект "Управители на бъдещето".

„Програмата е насочена към хора с образование и с малък или без опит. След 12-месечно обучение в различни звена на компанията в страната и в чужбина младите специалисти получават възможност да заемат експертна или ръководна позиция в компанията“, споделят от Kaufland.


Прочетете още:

"Умно място с умни хора": Новата реклама на България


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024
Бизнес

Алесандро Микеле е новият творчески директор на Valentino

За първи път сред задълженията му ще бъде дизайнът на модни колекции за висшата мода

07:46 - 29.03.2024
Важно днес

Русия отново атакува енергийната инфраструктура на Украйна

При една от атаките е пострадало 5-годишно момиченце

07:46 - 29.03.2024
Бизнес

ФАРА 2024 ще се проведе в Бургас

Заявки за тазгодишното издание на Фестивала ще се приемат до 18 април

21:24 - 28.03.2024
Важно днес

Радан Кънев: Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи

Евродепутатът не смята, че промените в конституцията, могат да доведат до криза

18:31 - 28.03.2024