Най-емблематичният магазин на BILLA в Пловдив отваря врати, след реконструкция, на 29 юли. С обновен интериор и много нововъведения, магазин BILLA на бул. 6-ти Септември №221 ще посреща отново пловдивчани след месец на голяма реконструкция и модернизация.

Инвестицията на компанията в обновяването на магазина възлиза на 4 млн. лв.

Върху двойно по-голяма площ от 2 247 кв. м., ще бъдат разположени над 12 000 артикула на достъпни цени, от които клиентите ще могат да избират при всекидневния си пазар.

Към качественото потребителско преживяване допринасят и неколкократно по-големите зони с фокус върху свежия асортимент – клиентите ще усетят комфорта и разнообразието на близо 6 пъти по-широка от преди зона за плодове и зеленчуци, повече място е отделено и за млечните продукти, деликатеси, зоната с прясно изпечен хляб от BILLA пекарна, топлата витрина с прясно приготвени ястия става два пъти по голяма.

По-просторни ще бъдат и щандовете за риба и месо, като пловдивчани ще могат да се възползват от нова услуга – овкусяване и окрехкотяване на месото.

Магазинът ще радва любителите на здравословните рецепти с щандове за суши, сандвичи, салати и фрешове, приготвени на място. Хот-дог и топли супи също са част от нововъведенията.

За ценителите на хубавите напитки са отделени зони с жива бира и винотека.

В допълнение, въведени са модерни хладилни витрини и системи за LED осветление, следвайки целта за повишаване нивото на енергийна ефективност.

Подобно на първия обект от веригата в страната – BILLA на България, в София, който бе обновен през 2020г, и магазинът в Пловдив получава собствено отличително име - „BILLA на Марица“. Този подход има за цел да скъси дистанцията с потребителите, говорейки по начина, по който общуват.

С грижа за тяхното удобство, реновираният магазин разполага с шест иновативни каси за самообслужване. Въвеждането на новата система, в допълнение с вече съществуващата традиционна такава, изпраща ясно послание, че компанията непрестанно се стреми да улесни своите клиенти, като превръща пазаруването в по-приятно преживяне.

В отговор на високите очаквания на потребителите, BILLA развива и налага и своята дигитализация – под всеки от продуктите вече има поставени електронни етикети. Това е още една стъпка напред в тази посока, след въвеждането на дигиталната програма за лоялност – BILLA APP, която преди по-малко от месец получи първа награда в конкурса „Продукт на годината“, благодарение на позитивните мнения на потребителите, включили се в проучването.

„Единственият по рода си филиал „на Марица“ в Пловдив бе реновиран изцяло, следвайки концепцията ни за превръщането на пазаруването в удоволствие, чрез създаване на комфорт и удобство за нашите клиенти. Щастливи сме, че заедно с това работим и в посока изграждане на безопасна и дигитализирана атмосфера на пазаруване, с грижа за околната среда и оптимизиране на енергийните ресурси“, сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

В деня на откриването на обновения магазин, компанията подготвя атрактивно събитие за клиентите с музика и възможности за снимки. За най-малките, BILLA е предвидила много забавления и игри, сред които арт работилници, рисунки на лице, джаги, безплатен захарен памук. Изненадите са планирани за 29 юли между 17:00 и 19:00 часа. Специална брошура с промоционални оферти по повод откриването ще предостави на клиентите възможността да пестят средства, докато пазаруват любимите си стоки.

Други обекти, разположени в магазина, от чиито услуги посетителите ще могат да се възползват, са аптека, каса на Easy Pay, кафе, вендинг машина, банкомат.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Опозиционната ВМРО-ДПМНЕ поведе на първия тур на президентските избори в Северна Македония

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024