Ноември е месецът, в който мъжете си пускат мустаци. През октомври жените си говорим за гърди. Има логика в това, че започваме с рака на гърдата и след това минаваме на темата за мъжкото здраве и простатата. 2020 ни научи да обръщаме внимание на болестите и най-вече на това да опитваме да се пазим.

За 8-ма поредна година Bra Studio се включва в обществената дискусия за превенцията на рака на гърдата с кампанията си „ДОКОСВАМ = ПОБЕЖДАВАМ“. Основна цел на марката е да насърчи профилактиката и да спомогне изграждането на здравословни навици като превенция рака на гърдата.

Тазгодишното издание на кампанията ДОКОСВАМ = ПОБЕЖДАВАМ предизвиква жените да опознаят гърдите си. Придружаващият я хаштаг #моитеса иска да насърчи жените да "десексуализират" именуването на женски гърди и да ги убеди да правят редовни самопрегледи, т.е. да ги докосват и опознаят.

„Искаме да насърчим всички жени да опознават по-смело гърдите си и да ги изследват редовно. Само тогава те ще са наясно какво е нормално за гърдите им и ще могат да забележат всякакви промени на ранен етап.

Моята мечта е момичетата и жените да говорят за гърдите си без смущение, новите наименования и определения да им дадат смелост да опознаят гърдите си, защото докосването може да спаси живота им” - казва Изабела Сакутова, организатор на кампанията и основател на салон Bra Studio.

Според проучване, проведено сред 500 български жени, почти 70% от българките признават, че имат поне един сутиен, който не са носили през последната година. 2 от 3 българки на са проверявали дали размера им не се е променил повече от година. До края на октомври всяка жена може да провери размера си в магазина на Bra+Studio в Paradice Center или през виртуална консултация.

По стара традиция до края на октомври в салоните на Bra Studio ще има и кош за стари сутиени. Сутиен, който не е правилно подбран и не е по-мярка може да навреди, увеличавайки риска от заболявания на гърдите, затова Bra Studio ви кани да изхвърлите при тях своя стар, неудобен сутиен.

Всяка дама, върнала стар сутиен за рециклиране, ще получи талон за отстъпка от 20 лв. за закупуването на нов сутиен от Bra Studio в точен размер, определен след професионална бра фитинг консултация.

Марлис Декърс: Дизайнерката, която не смята, че бельото трябва да се крие под дрехите

Пристрастяващо ли е купуването на бельо и най-честите грешки на жените


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Урсула фон дер Лайен може да се кандидатира за ръководител на НАТО

Според в. "The Sun" редица държави-членки на НАТО са предложили фон дер Лайен да поеме военния съюз

09:32 - 01.04.2023

Xiaomi обави фотоконкурс за любители и професионалисти в България

Големият победител, ще се присъедини към локалния екип от фотографи на Xiaomi

09:08 - 01.04.2023

Андрю Тейт е пуснат под домашен арест след месеци, прекарани в румънския затвор

Андрю Тейт и брат му Тристан спечелиха обжалване и ще бъдат пуснати под домашен арест

09:04 - 01.04.2023

17-годишен ученик е задържан за фалшивите бомбени заплахи

Момчето е изпращало заплахи в сряда, четвъртък и петък

21:26 - 31.03.2023

Бившият технологичен редактор на The Guardian заведе дело за милиарди срещу Google

Все повече издатели обвиняват гиганта, че злоупотребява с господството си и ограничава приходите им от онлайн реклама

16:06 - 31.03.2023