Cappy пуска два нови продукта на пазара

Иновативните Cappy Enhanced Blends супермиксове подпомагат нормалната функция на имунната система, костите и мускулите с основни витамини и минерали. Поредната иновация на Cappy провокира сетивата и настроението със свежи супермиксове от плодове и зеленчуци. Винаги до нас, за да поддържаме баланса, към който се стремим.

Невероятният вкус на портокал, манго, ябълка и праскова, съчетан с витамин D в Cappy Strength Support, допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и нормалната функция на мускулите.

Но това не е всичко…Брандът предлага още една изненада. Новият Cappy Immunity Support - истинска наслада и свежест от портокал, праскова, морков и ябълка, в съчетание с витамин С, витамин В12 и цинк, в удобна еднолитрова опаковка.

„Щастливи сме, че благодарение на линията Cappy Enhanced Blends отваряме нова страница в над 60-годишната история на успеха на Cappy, посветена на разбирането, че природата може да предложи всичко необходимо за пълноценното и балансирано начало на всеки наш ден.

Вярвам, че със своите вдъхновяващи вкусове и висококачествени съставки, новите Cappy супермиксове ще подарят още една свежа и богата на витамини и минерали причина за усмихнат старт на деня на потребителите ни“, каза Дора Стрезова-Николова, изпълнителен директор на Кока-Кола България.

Новите супермиксове Cappy Strength Support и Cappy Immunity Support са вече на пазара и очакват всички, които държат на качеството и балансирания начин на живот.

Вече повече от 60 години Cappy предлага сокове, нектари и плодови напитки, с ценни витамини и минерали за малки и големи, а от бранда обещават още иновативни продукти и изненади.

Не отделяйте капачката от бутилката: минерална вода ,,Банкя" с екоиновация


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Д-р Благомир Здравков: Епидемия от коклюш може да се преодолее с ваксинация

При-най малките бебета симптомите на болестта може да не са кашлица

10:07 - 21.04.2024
Важно днес

Казусът Благовест Георгиев: Може ли Столичният общинският съвет да изключи съветник?

В началото на април Георгиев участва в пътен инцидент, а впоследствие се опита да избяга от местопроизшествието.

16:23 - 20.04.2024