Деси Стоянова слиза от ефира на bTV след 17 г. в телевизията Снимка: © bTV

Журналистката и водеща на предаването "Преди обед" по bTV Десислава Стоянова напуска телевизията след общо 17 години на екран. Тя ще се раздели със зрителите в петък в последното издание на дневното токшоу за този сезон.

Стоянова обяснява решението си да слезе от екран с това, че иска да се фокусира повече върху новата си професионална страст - обученията по презентационни и медийни умения, с които се занимава от няколко години.

"Приключвам едно телевизионно приключение, изпълнено с много емоции и хиляди искрено споделени истории, за което винаги ще си спомням с вълнение. Беше обогатяващо за мен, вярвам, че е било така и за зрителите, на които благодаря, че бяха неизменно до нас. Благодаря на bTV за шанса и на екипа на предаването за всеотдайността, с която готвехме всеки един от тези 2750 ефира", споделя тя в позиция, разпространена от телевизията.

В последното издание на "Преди обед" с нейно участие тя ще води ефира с бившия си колега Александър Кадиев. Двамата бяха екранна двойка в продължение на 12 години, но миналата година той също взе решението да се раздели с предаването.

"Утре точно в 9:30 ще застана за последен път пред зрителите в ролята на водещ на „Преди обед“, а до мен ще бъде Александър Кадиев, точно както беше преди 12 години, когато двамата започнахме да пишем тази телевизионна история. А от понеделник в ефира на bTV ще се излъчва най-доброто от сезон 13, в който имах удоволствието да водя предаването заедно с Петър Дочев", допълва тв водещата.

Стоянова е част от екипа на bTV в продължение на 17 години. Започва работа в телевизията като репортер в новините, където се занимава предимно с политическа журналистика и прави документалните филми. През 2012 г. става водещ на "Преди обед" и е част от предаването в последните 12 години.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024