Десислава Атанасова влезе в новото парче на Ицо Хазарта

Христо Петров пусна ново парче, озаглавено "Депутата Христо", или както самият Ицо Хазарта го нарича, то е "един шансон за всички мои приятели" - безпощадна пародия на живота в 47 Народно събрание.

Още в началото, автентичният глас на председателката на бившата парламентарна група на ГЕРБ в бившия парламент Десислава Атанасова представя "народния представител Христо Петров". Малко преди това Хазарта е обещал да е "максимално кратък" и да се изкаже само "по начина на водене".

"Супер аматьор между професионалисти", казва Петров и продължава - "остави овцата да си избере лихваря".

"Сбъднах си мечтата да съм на заплата и от време на време да гепя нещо от децата ти", пее Хазара и докато се ориентирате кого има предвид се поява и първият персонаж, описан еднозначно в парчето на Хазарта - Бойко Борисов.

"Санирам и малко скъпо асфалтирам, тренирам с Реал Мадрид на стадиона, добре, че дъщеря ми е в Барселона. Целуни ръката на попа в манастир, целуни ръката и на великия везир". С последното Хазарта прави прехода към Ахмед Доган - "Дай му два милиона да проектира язовир и да пазиме етническия мир".

"Момчета, идвам да ви разваля банкета. Според мен за всичко е виновен лично депутата Христо", гласи припевът на песента, който вече е обърнат към "депутата Христо".

"Според мен за всичко е виновен депутата Христо. Ей го 8 месеца и вече нищо." След това Хазарта иронизира любимата тема на ГЕРБ за вдигането на цените на бензина, като казва, че първата му работа е била да вдигне бензина с лев. От надценката - "70 стотинки са за мен, а трийсетте ги нося лично на Асен".

Веднага след този се връща отново на Десислава Атанасова, която се появява като анимиран герой - "няма как да не спомена нещо за гласа, който лекува запек", а на заден фон се чува отново Атанасова, която фалцетно казва "Господин, Петров". Депутатката от ГЕРБ се е сдобила и със специално място в сърцето на Хазарта: "Шефке, много ме кефиш с тия твойте цайси, заклевам се при други обстоятелства - сеш'се".

Следващият уважен от твореца Христо Петров е Костадин Костадинов.

"В парламента май съм бил надрусан аз - каза го абстинентният към руски газ", нарежда Хазарта, като се обръща към лидера на "Възраждане" не с име, а с просто "Копейка".

"Копейка, каква е твоята прогноза, твоите хора ще се фраснат ли четвърта доза? Догодина обещавам да не те тормозя. Дай ми 20 гласа да легализирам коза, ш'си траем. Красива резиденция, знаем. Обичам възрожденци под наем. Последно, кажи честно, мон амур, толкоз ли е вкусен тоя руски шнур?".

По-нататък парчето продължава и по-остро - "поздрави" има не само за Костадинов, но и за Тошко Йорданов.

"Ей, бройлер, ще ти купя бойлер. Нека ти помогна, стига с тая мизерия. Това е една мистерия - как успя да го поемеш целия едновременно и на Дългия, и на Дебелия?", пита той, за да се чуе за трети път гласът на Десислава Атанасова: "Груба и просташка демонстрация", казва тя.

Абсолютно съм съгласен, съгласява се Хазарта и завършва: "Мойта - лесна. Има аерогара. Трудното е да напишеш коментара. Затова нека сам изям кафявата попара във държавата на двамата шопара".

В клипа на "Депутата Христо" участват и актьорите Йорданка Йовева и Стефан Мавродиев.



Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Главчев смени служебния министър на външните работи с Даниел Митов след закана от Борисов

Предложението е мястото му да заеме Даниел Митов

22:15 - 15.04.2024
Важно днес

Живко Коцев е призован в антикорупционната комисия за повдигане на обвинение

Бившият главен секретар на МВР е извикан в петък, но ще се яви в сряда

21:10 - 15.04.2024
Важно днес

"Продължаваме промяната" не вижда възможност за преговори с ГЕРБ след вота

Партията очаква компроматна война по време на кампанията

19:53 - 15.04.2024
Важно днес

Борисов издигна Фандъкова "на първо място като депутат за изборите" (Обновена)

Борисов обяви решението в присъствието на бившия кмет на София

18:40 - 15.04.2024
Важно днес

"Зелено движение" напуска ПП-ДБ, отива на избори "в друг формат"

От ноември 2023 г. съпредседатели на "Зелено движение" са Тома Белев и Даниела Божилова, която е и настоящ депутат.

16:20 - 15.04.2024
Важно днес

Докато руският Орск е под вода, семейството на кмета си купува имоти в Дубай

Ново разследване на Фонда на Навални разкри съмнения за корупция в тежко пострадалия град

15:30 - 15.04.2024
Важно днес

Китайската Temu се изправя пред по-строги регулации в Европейския съюз

Temu обяви около 75 милиона средномесечни активни потребители в ЕС

14:16 - 15.04.2024