Един от класическите фаворити на феновете от "златната епоха" на сериалите - "Dexter" - се връща отново на екран след 8 години пауза. 

Историята на криминалистa Декстър Морган - специалист в анализа на пръските кръв на местопрестъпленията, вманиачен в издирването и саморазправата с ненаказани убийци - ще бъде продължена с десет нови епизода. 

Тийзър-трейлърът на новия сериал показва "любимия сериен убиец на Америка" там, където приключи сюжетът във финалния осми сезон - дълбоко в горите на Орегон.

Последните следи на Декстър се изгубиха, след като той се сбогува с досегашния си живот в Маями и изчезна от полезрението с новата си фалшива самоличност. 

Краткият клип, озвучен с "Misunderstood" на Нина Симон, показва безлюдна заснежена гора с малко огнище. Камерата се изтегля назад, за да покаже как Декстър се оглежда замислено в прозореца на хижа и се обръща с многозначителна усмивка към зрителите.  

Майкъл Хол отново влиза в емблематичната си роля, а шоурънърът от първите четири сезона Клайд Филипс се връща начело на продукцията. Новината за подновяването на сериала вероятно ще се приеме предпазливо от феновете на оригиналния сериал. Сценарият и актьорската игра в "Dexter" бяха притегателна сила в продължение на няколко години, преди вдъхновението да отстъпи на недоволството. 

Финалният изход беше възприет като разочарование от зрителите и критиците, с едва 33% одобрение в Rotten Tomatoes.

Сред недоволните се оказва и актьорът в главната роля.

В продължение на години той е отказвал предложенията на продуцентите за връщане в обувките на Декстър. Сега обаче Майкъл Хол твърди, че новите 10 епизода ще са достатъчно силни, за да поправят грешките от 2013 г. и обещава, че историята си заслужава. 

Премиерата се очаква през есента на 2021 г. 


Сериалите и филмите на май 2021 г. по HBO Go

Скандинавските сериали, които заслужават да се гледат


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Прочети