Част от екипа на "Откраднат живот" отрича Диана Димитрова да е бита. Тя смята, че се опитват да я дискредитират Снимка: © Diana Dimitrova

Над 30 души от екипа на сериала "Откраднат живот" твърдят, че не са виждали върху актрисата Диана Димитрова да е нанасян побой или тя да е имала следи от такъв. Позицията, изпратена в отворено писмо до медиите, е във връзка с твърденията на Димитрова, че преди 5 години е била жертва на физическа саморазправа от страна на нейния колега Юлиан Вергов.

Част от екипа на продукцията отрича това да се е случвало и казват, че са били свидетели на словесен конфликт, но не и на физическо насилие.

"Никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ", се казва в позицията.

Зад нея застават общо 31 души от екипа на сериала, сред които двама изпълнителни продуценти, но нито един актьор.

От своя страна, Димитрова отговори на тяхната реакция и я нарече "фалшива информация", която цели да я дискредитира. По думите ѝ, 20 от въпросните хора не са били на работа в деня на инцидента. Тя предоставя и снимка от снимачната програма на въпросния ден - 14 ноември 2017 г., с която показва това и обяснява, че графикът се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден.

За случая с евентуален побой над актрисата стана ясно през ноември 2022 г., когато самата тя написа публикация във Facebook за случилото се. Разказът на Димитрова описва как нейният колега (Юлиан Вергов - идентифициран по-късно от съдебните документите) я е сграбчил, блъснал я в стената и силно я избутал, при което тя е паднала върху близката дъска за гладене. След това той се приближил към нея и я е изритал.

Вергов отрича това да се е случвало и казва, че думите му могат да потвърдят "тридесет души снимачен екип". Преди случката двамата са имали спор заради телефонен разговор от предишната вечер, от който Вергов останал афектиран.

След публичните признания прокуратурата се самосезира, но отказа да образува досъдебно производство заради липса на достатъчно доказателства.

Вергов за Димитрова: Не пожелавам на никой родител да види съобщения като нейните в телефона на детето си


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Бонуси от $75 хил. за всяко родено дете. Как Южна Корея се бори с демографската криза

Компании обещават хиляди долари бонуси за тези свои служители, които решат да станат родители

17:22 - 28.03.2024
Важно днес

Хванаха дипломатическа кола с мигранти на "Капитан Андреево"

По информация на телевизията зад волана на автомобила е бил виетнамски гражданин с дипломатически имунитет.

17:06 - 28.03.2024
Важно днес

Нова предизборна рокада в Митниците: Павел Манченко поема столичната служба

Герой от записите "Ало, Ваньо" ще управлява Митници София

16:30 - 28.03.2024
Важно днес

Независими журналисти бяха арестувани и тормозени в Русия

Една от тях е отразявала съдебните дела срещу Алексей Навални

14:06 - 28.03.2024