Дори Дакота Джонсън не може да хареса "Madame Web". Нищо, че е звездата на филма Снимка: © Getty Images

Последният филм на Sony от вселената на Спайдър-мен - "Madame Web", направи своята премиера едва миналата седмица, но вече си отрежда място като един от големите провали за годината. Както критиците, така и кинозрителите не са впечатлени от продукцията, която официално влезе в историята като най-слабия дебют за филм, посветена на герой на Marvel. Оказва се, че дори и главната актриса в него не е особено впечатлена.

Всъщност най-интересната част около излизането на "Madame Web" се оказа не самата лента, а промоционалното турне за нея. Странните изказвания и безразличното отношение на основната звезда - Дакота Джонсън, към филма обиколиха социалните мрежи. Mного хора се забавляваха - но не със сюжета или героите на "Madame Web" - а с реакциите на самата Джонсън.

Актрисата привлече вниманието с откровените ѝ признания, че не разбира съвсем цялата история около вселената на Marvel, както и това, че все още не е гледала продукцията, в която участва. Рекламата ѝ за привличане на интерес към филма като че ли създаде обратен ефект в социалните мрежи.

Първо пред изданието "Entertainment Weekly" Джонсън разказа за това колко абсурдно се е чувствала, когато е трябвало да снима сцени с фалшива реалност на зелен екран. Тя иронично описва този процес като "абсолютно психотичен" и признава, че не е била сигурна дали крайният резултат от проекто "изобщо ще бъде добър".

Актрисата не скрива, че в началото е била доста скептично настроена към подписването на договора за ролята.

@entertainmenttonight Dakota Johnson finds herself tangled up in the Sony Spider-verse and Marvel Cinematic Universe thanks to Madame Web. 😭 #dakotajohnson #madameweb ♬ original sound - Entertainment Tonight

"Никога не съм правила филм, в който си на зелен екран, има фалшиви експлозии и някой казва: "Експлозия!", а ти трябва да се държиш така, сякаш има експлозия. За мен това беше абсолютно психотично. Казвах си: "Не знам дали това изобщо ще бъде добро! Надявам се да съм се справила добре! Но се доверих на [режисьора С. Дж. Кларксън]. Тя работи толкова усърдно и не е откъсвала поглед от този филм, откакто започнахме", казва звездата.

Странното отношение на Джонсън към продукцията продължи и в радио интервю за MagicFM. Там тя споделя, че не знае кога точно ще гледа филма, като поставя под съмнение дали изобщо ще го види някой ден.

Откъс от това ѝ изказване нашумя в платформи като TikTok и X, но това конкретно решение на актрисата всъщност си има обяснение. Самата тя допълва пред радио водещите, че по принцип не обича да гледа филмите, в които участва.

"За мен това е начин да не изпадам в екзистенциална криза. Да не гледам филмите си е вид грижа за себе си", обяснява Джонсън.

@magicfm “Not watching my movies is like self care” - Dakota Johnson gives an honest answer when it comes to watching herself in films 📽️ #dakotajohnson #madameweb #madamewebmovie #dakotajohnsonedit #dakotajohnsonfan #dakotajohnsoninterview #madamewebfilm #spidermanuniverse #spiderman #marvel #sonymarvel #fiftyshadesofgrey ♬ original sound - Magic Radio

Онлайн общността обаче се хвана и за друг момент от престурнето на "Madam Web", който също стана вайръл. Пред изданието "Entertainment Tonight" Джонсън твърди, че не се е сближила с голяма част от по-младите си колежки от актьорския състав, в който влизат Сидни Суини, Селесте О'Конър и Изабела Мерсед.

"Те трите наистина се сплотиха - а аз просто бях там", казва актрисата.

В паралелно интервю Суини, О'Конър и Марсед признават, че Джонсън никога не е отговаряла на текстовите им съобщения и ги е оставяла на "прочетено" в чат разговорите им. Някои потребители твърдят, че това допълнително показва не особения ентусиазъм на главната звезда във филма.

Дакота Джонсън не е първата звезда в Холивуд, която показва, че не е доволна от ролята или продукцията, в която участва. Но странните ѝ изказвания, които нашумяха онлайн, изглежда не са помогнали за успеха на "Madame Web". Филмът е събрал близо 25,8 млн. долара в седмицата на премиерата си, а оценката му в сайта за рейтинг Rotten Tomatoes е едва 14%.

Фантастичната четворка 2025 г. актьори Дългата и мъчителна история на филмите за "Фантастичната четворка"


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Нетаняху влезе с полиция в "Ал Джазира" в Израел

Тел Авив аргументира решението си с мотива, че катарската телевизионна мрежа застрашава националната сигурност.

15:33 - 05.05.2024
Важно днес

17-годишен младеж се призна за виновен за побоя над Матиас Еке

Непълнолетното момче се е предало на полицията в Дрезден в присъствието на родител.

12:59 - 05.05.2024
Важно днес

Хиляди протестираха в Тел Авив с искане за прекратяване на огъня в Газа

Демонстрантите настояват, че трябва да се направи всичко възможно, за да се върнат у дома отвлечените от групировката заложници.

10:13 - 05.05.2024
Важно днес

Си Дзинпин пътува за Европа. Макрон ще го убеждава да сътрудничи за прекратяване на войната в Украйна

Китайският президент Си Дзинпин започва днес европейската си обиколка, като първата му спирка е Париж.

09:12 - 05.05.2024
Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024