Нови водещи в "Тази събота и неделя" по bTV, Жени Марчева слиза от екран Снимка: © bTV

Жени Марчева и Диана Любенова вече няма да водят сутрешния блок на bTV през уикенда.

От 9 септември "Тази събота и неделя" ще има нови лица - репортерите Бесте Сабри и Митьо Маринов.

Марчева ще остане на работа в bTV Media Group, но в позицията си на изпълнителен продуцент на новините в bTV Radio.

От медията съобщават, че занапред тя ще "работи върху засилване на синергията между журналистическия продукт в радио среда и телевизионното съдържание" и ще води и собствено авторско предаване по bTV Radio.

Диана Любенова явно се разделя с телевизията, откъдето ѝ благодарят за "дългогодишното успешно сътрудничество и принос в развитието на предаването".

Новите лица на "Тази събота и неделя" са Бесте Сабри и Митьо Маринов, който като репортер отразяваше Народното събрание.

Водещите и екипът на „Тази събота и неделя“ се местят и в ново студио, откъдето ще представят по "развлекателен начин всичко най-любопитно от ежедневието, от първото сутрешно кафе на зрителите, през темите за общество, политика и култура, до обедните новини", съобщават от bTV.

Директорът на Новините в bTV Media Group Антон Хекимян казва, че предаването ще бъде разнообразено с идеята за "завладяващо и достъпно потребителско съдържание, което кореспондира с очакванията и нагласите на нашите зрители, особено в почивните дни".

"Пожелавам успех на Бесте Сабри и Митьо Маринов, които са млади журналисти с голям ентусиазъм и амбиция за развитие в журналистическата професия. Същевременно изказвам своята и на екипа лична благодарност към настоящите водещи, които през годините изградиха позитивния и устойчив образ на съботно-неделния уикенд блок", казва той.

Актьорът Петър Дочев сменя Сашо Кадиев като водещ на "Преди обед" по bTV

Михаил Дюзев слиза от ефира на Нова ТВ: "Пресечна точка" сменя водещ и концепция


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

Новият албум на Били Айлиш и еволюцията на един аутсайдер в поп музиката

Ако в музикалната индустрия има някакви популярни течения, то Били Айлиш прави всичко възможно, за да ги избегне

11:54 - 18.05.2024
Важно днес

Откриха 6.5 млн. къса нелегални цигари, скрити в ел. табла на ГКПП "Кулата"

Агенция „Митници“ съобщава, че това е най-голямото количество нелегални цигари, задържани на "Кулата" за последните две години.

10:56 - 18.05.2024